در این مطلب دستورالعمل تهیه ناگت توفو آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم روش تهیه ناگت توفو را به شما عزیزان آموزش دهیم. باما همراه باشید.

مواد لازم: 

¾ پیمانه مایونز مخصوص وگان
¾ پیمانه پودر سوخاری
۲ قاشق غذاخوری مخمر تغذیه‌ای
۱ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۴۰۰ گرم توفو (پنیر سویا)


بیشتر بخوانید:


دستور تهیه:

مایونز مخصوص وگان رو توی یه کاسه کوچک بریزید و تو کاسه‌ی دیگه پودر سوخاری، مخمر تغذیه ای، پاپریکا و پودر سیر رو با هم مخلوط کنید.
فر رو با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید.
پنیر توفو رو به مکعب‌های کوچک و مساوی تقسیم کنید و توی مایونز و پودر آماده شده بغلتونید.
پنیر‌ها رو توی فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.