سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جوزدانی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

چگونگی تامین آب بدن در ماه رمضان

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره چگونگی تامین آب بدن در ماه رمضان توضیح داد.

نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره تامین آب بدن در ماه رمضان اظهار کرد: نمی‌توان آب را در ماه رمضان تامین کرد.

او افزود: به علت اینکه افراد در ماه رمضان فعالیت بدنی دارند و به مشاغل بیرون سرگرم هستند بنابراین آب بدن خود را از دست می‌دهند و در اینصورت نمی‌توان آب بدن را تامین کرد.

جوزدانی تصریح کرد: افراد نباید از زمان افطار تا ۱۲ شب یا تا زمان سحر برای تامین آب بدن روزانه خود هر یک ساعت مایعات مصرف کنند چرا که انجام این کار به هیچ عنوان درست نیست و باعث اختلال در هضم و جذب شیره‌های گوارشی و رقیق شدن آن‌ها می‌شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: نوشیدن زیاد آب از وعده افطار تا سحر باعث سوهاضمه، مشکلات مری، درد بدن، هضم دیرهنگام غذا و ... می‌شود که باید به شدت از آن پرهیز کرد.

جوزدانی اضافه کرد: نگهداشت آب در بدن از نوشیدن آن بسیار مهم‌تر است و برای رعایت این موضوع باید مصرف سبزیجات و میوه جات را در اولویت قرار دهیم که دریافت سبزیجات در این زمینه بسیار مهم است چرا که می‌توان آن را در کنار مواد غذایی مانند خوراک، برنج، نان و پنیر، سوپ، آش و ... استفاده کرد.

او با بیان اینکه مصرف وعده سحری باعث تامین آب بدن می‌شود، تاکید کرد: در وعده افطار و شام باید سبزیجات مصرف شود و حتما استفاده از سالاد در وعده شام جدی گرفته شود، همچنین در وعده سحر هم می‌توان از غذاهای پخته مانند خوراک مرغ، خوراک لوبیا سبز و ... استفاده کرد.


بیشتر بخوانید


این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در پایان یادآوری کرد: از آن جایی که افراد بیشتر می‌توانند از سبزیجات پخته استفاده کنند بنابراین برای مصرف بیشتر و جلوگیری از بروز مشکلات گوارشی باید حتما آن را به اینصورت پخته استفاده کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها: ماه رمضان ، تامین آب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.