به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه الیوم السابع، متخصصان تغذیه به روزه داران توصیه میکنند به دلیل فوائد فراوان وعده سحری، از آن غافل نشده تا بدین وسیله، انرژی آنها در طول روز تحلیل نرود. آنها همچنین توصیه میکنند در این ماه غذاهای دارای کربوهیدرات را با غلات کامل، میوه و سبزیجات جایگزین کنند.
«شاک شوکا» که به آن «املت تونسی» هم میگویند، نوعی غذای محبوب در خاورمیانه و شمال آفریقاست گزینهای مناسب برای سحرهای ماه رمضان به شمار میرود؛ چرا که دارای عناصر غذایی کامل از جمله پروتئین است که برای مدت زمانی طولانی، احساس سیری را برای شما به ارمغان میآورد.
شما میتوانید شاک شوکا را به همراه پنیز، ماست و برشهای خیار مصرف کنید. در این گزارش قصد داریم تا طرز تهیه شاک شوکا یا املت تونسی را برای شما توضیح دهیم.
سه عدد تخم مرغ
یک عدد پیاز کوچک خرد شده
سه عدد گوجه فرنگی که باید آن را به مکعبهای کوچک برش دهید.
یک فلفل سبز که به قطعات مکعبی کوچک برش داده شده باشد.
جعفری خرد شده به میزان یک قاشق غذاخوری
روغن، نمک و فلفل سیاه، به مقدار لازم
خواص غذایی و درمانی شاک شوکا
دانشمندان میگویند برخلاف تصور عمومی، مصرف تخم مرغ کامل به صورت روزانه میتواند خطر بیماریهای قلبی را در افراد کاهش دهد.همچنین افرادی که دیابت یا سنگ کلیه دارند، میتوانند با مصرف روزانه ۳ فنجان آب پیاز به بهبود بیماری خود کمک کنند.از طرفی نتایج بررسیها حاکی از آن هستند که کاروتن قرمز (لیکوپن) موجود در گوجهفرنگی، محافظ بسیار خوبی در برابر سرطانهای پوست، پروستات، کولون، ریه و سینه محسوب میشود.ناگفته نماند فلفل سبز منبع غنی آنتی اكسيدان است و گنجاندن آن در وعدههای غذايی اثرات مثبتی به همراه دارد.فراموش نکنید که فولیک اسید موجود در جعفری مانع بروز سرطانهای روده بزرگ، سرطان گردن و رحم میشود.
روغن را در یک ماهیتابه نسبتا بزرگ و مناسب ریخته و بگذارید تا داغ شود. سپس پیازهای خرد شده و فلفل سبز را اضافه کرده و آن را به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا مخلوط شما با روی داغ نرم شود.
پس از آن مکعبهای گوجه فرنگیها را اضافه کرده و هم بزنید. سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و بگذارید تا کاملا با هم مخلوط شده و به خورد هم روند.
پس از آن تخم مرغها را اضافه کرده و اندکی آن را تکان دهید و در آخر در ماهیتابه را گذاشته تا تخم مرغ پخته شود. پس از پخته شدن، ماهیتابه را از روی آتش برداشته و آن را با جعفریهای خرد شده تزئین کنید.
شما میتوانید بنا به تمایل روی غذا را نیز با برگهای جعفری و فلفل سیاه تزئین و طعم دار کرده و این غذای خوشمزه را همراه با نان و سالاد عربی نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/