به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه الیوم السابع، وعده غذایی سحر یکی از وعدههای اصلی است که به هیچ وجه نباید از آن غافل شد؛ چرا که بیدار شدن به منظور خوردن غذا در حفظ سطح قند خون کمک کرده و شما را از سردردهای ناشی از پرهیز خوردن غذا یا نوشیدن به مدت ۱۵ ساعت محافظت میکند.
وعده سحری همچنین به بدن شما در فراهم کردن انرژی لازم برای انجام فعالیتهای روزانه کمک میکند، البته باید توجه داشت وعده سحری از شدت گرسنگی و تشنگی میکاهد.
مسئلهای که در خصوص سحری باید گفته شود، این است که وعده سحری باید سبک و سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین ها، کلسیم و کربوهیدرات باشد. باقلا از غذاهای مفیدی است که میتوان به عنوان نمونه خوب در اینجا ذکر کرد؛ چرا که باقلا (باقالی) پروتئین گیاهی از حبوبات است که ویتامینهایی نظیر B و C را شامل میشود.
در ماه مبارک رمضان میتوان خورشت باقلا به همراه گوجه، تخم مرغ آب پز، پنیر، خیار و ماست مصرف کرد. در این گزارش قصد داریم طریقه آماده کردن خورشت باقالی به همراه گوجه را برای شما آماده کنیم.
باقالی به میزان لازم
دو عدد گوجه فرنگی متوسط که در اندازه مکعبهای کوچک خرد شده باشد
یک پیاز کوچک خرد شده
سیر ریز شده
فلفل دلمهای خرد شده به میزان لازم
روغن، زیره و نمک
یک کاسه دارای حجم متوسط آورده و در آن روغن ریخته تا داغ شود. پیازها را اضافه کرده تا رنگ آن به حالت طلایی درآید، سپس سیر خرد شده را اضافه کنید و به هم زده و بعد فلفل خرد شده را اضافه میکنید.
پس از آن مکعبهای خرد شده گوجه فرنگی و باقالی را اضافه کرده و بگذارید تا در روغن داغ و پخته شوند، سپس آن را از روی آتش برداشته و به آن آب لیمو اضافه کنید. مراقب باشید زمانی که باقالی روی حرارت است، آب لیمو را اضافه نکنید تا طعم تلخی در غذا ایجاد نشود.
حال غذای شما آماده است و میتوانید از آن در وعده سحری لذت ببرید.
انتهای پیام/