سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سوپ ذرت شیرین خوشمزه و مقوی مخصوص ماه رمضان

خوراکی‌های فیبردار به دلیل فیبر بالایی که دارند مانع بروز مشکل خشکی بدن در ماه رمضان مبارک می‌شوند. در این مطلب با طرز تهیه سوپ ذرت شیرین که غذایی سرشار از فیبر است آشنا می‌شویم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ماه مبارک رمضان باید تغذیه درستی داشته باشیم تا دچار مشکل نشویم. یکی از مشکلات روزه‌داران در ماه مبارک رمضان، بروز مشکل خشکی بدن است. برای رفع مشکل کم‌آبی باید منابع حاوی آب و فیبر را به صورت همزمان استفاده کنید. خوراکی‌های فیبردار به دلیل فیبر بالایی که دارند مانع ابتلا به این اختلال می‌شوند.

مواد لازم:

ذرت شیرین: نیم کیلو

شیر: نیم لیتر

پیاز: یک عدد

شیره نارگیل: یک سوم فنجان

آب مرغ یا گوشت: یک لیوان

آب جوش: دو لیوان

نمک و فلفل به میزان دلخواه


بیشتر بخوانید


طرز تهیه سوپ ذرت شیرین

ذرت شیرین را بخارپز کنید. برای این کار قابلمه‌ای را روی گاز گذاشته و داخل آن آب بریزید.

آب که جوش آمد، ذرت را داخل آن ریخته و بگذارید با کمی نمک بپزد بعد از پختن ذرت‌ها، آن‌ها را همراه با فلفل و پیاز داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا خرد شود.

اکنون ذرت‌های خرد شده را با دو لیوان آب جوش روی گاز بگذارید تا بپزد.

کمی که غذا پخت و جا افتاد به آن آب مرغ یا گوشت را اضافه کنید تا ذرت‌ها کاملا بپزند.

۱۰ دقیقه مانده به سرو کردن غذا، شیر را به آن اضافه کنید.

زیر شعله را کم کنید تا سوپ کاملا جا بیفتد.

بعد از آن سوپ را داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن شیر نارگیل بریزید.

منبع:همشهری آنلاین

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.