در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه فطایر اسفناج لبنانی را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فطایر اسفناج یک غذای عربی معطر و خوشمزه است که اصالت آن به لبنان برمی‌گردد. غذا‌های لبنانی غدا‌هایی معطر، آسان و لذیذ هستند که در جهان بسیار شهرت دارند. عموما طعم این غذا‌ها به ذائقه ایرانی‌ها نزدیک است و طرفدار‌های زیادی هم دارد. یکی از مشهورترین و در عین حال خوشمزه‌ترین این غذاها، فطایر است. این غذا را می‌توان با گوشت یا به صورت کاملا گیاهی درست کرد. علاوه بر این، فطایر اسفناج لبنانی را به عنوان غدای اصلی یا پیش غذا هم می‌توانید سرو کنید.

طرز تهیه خمیر این غذا بسیار آسان است و بدون نیاز به مهارت آشپزی به راحتی در خانه تهیه می‌شود؛ بنابراین اگر به دنبال یک غذای لذیذ و البته راحت و بدون دردسر هستید حتما این فطایر را با اسفناج امتحان کنید. این غذا خوشمزه را می‌توانید در مهمانی‌ها یا سفره افطار به عنوان فینگرفود یا اسنک هم سرو کرده و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. چرا که هر ذائقه‌ای عاشق طعم آن خواهد شد. در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه فطایر اسفناج لبنانی را به شما آموزش دهیم.


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از بال مرغ خوشمزه با سس باربیکیو و کنگر پلو تا فنجان‌های نوتلا و ژله آبرنگی + تصاویر


مواد لازم برای تهیه مواد داخل فطایر اسفناج
اسفناج تازه ۵۰۰ گرم
پیاز یک عدد
گوجه‌فرنگی یک عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
آب لیموترش یک‌چهارم پیمانه
سماق دو قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری


مواد لازم برای تهیه خمیر فطایر اسفناج

آرد گندم سه پیمانه
خمیرمایه یک و نیم قاشق چای‌خوری
نمک یک قاشق چای‌خوری
شکر یک قاشق غذا‌خوری
شیر پرچرب  یک پیمانه
روغن مایع یک‌سوم پیمانه

طرز تهیه فطایر اسفناج لبنانی خوشمزه در خانه

فطایر لبنانی انواع مختلفی داشته و یکی از محبوب‌ترین غذا‌های لبنانی است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه و نوش جان کنید. پیش از این طرز تهیه فطایر پنیر را به شما آموزش داده‌ایم امروز، اما نوبت به نوع دیگری از این پیش‌غذای خوشمزه است. برای شروع بهتر است ابتدا خمیر آن را آماده کنید پس شیر را درون قابلمه‌ای بریزید و اجاق گاز را روشن کنید. ظرف را روی اجاق بگذارید تا شیر کمی گرم شود. کاسه‌ای بردارید و در آن نصف پیمانه شیر گرم را با شکر و خمیرمایه مخلوط کنید. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا اندازه خمیرمایه دو برابر شود.

هنگامی که خمیرمایه کف کرد و دو برابر شد، نمک و نیمی از آرد را به آن اضافه کنید. مواد را هم‌بزنید و به تدریج روغن مایع، بقیه شیر و آرد را اضافه کنید. سپس مواد را به خوبی مخلوط کنید تا خمیر درست شود. کمی با دست خمیر را ورز دهید. سپس با سلفون یا پارچه روی کاسه را بپوشانید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید به عمل بیاید.

سپس فر را روشن و روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. اسفناج‌های تازه را بشویید و خرد کنید. سپس کمی نمک به آن اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خشک شوند. پیاز و گوجه‌فرنگی را نیز ریز خرد کنید. در ظرفی روغن زیتون، آب لیمو، فلفل سیاه و سماق را به اسفناج اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

روی سینی یا سطحی که می‌خواهید فطایر را آماده کنید، آرد بپاشد. تکه‌ای خمیر بردارید و آن را با وردنه پهن کنید. با لبه لیوان یا قالب شیرینی‌پزی تکه خمیر‌هایی دایره‌ای شکل برش دهید. یک قاشق غذاخوری از مواد را وسط هر قطعه بگذارید. دو لبه پایینی خمیر را به هم و لبه بالایی را به لبه‌های پایینی بچسبانید تا شکل مثلث شود.

سپس سینی فر را بردارید و کف آن را با روغن مایع چرب کنید. فطایر را در سینی فر بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا خوب پخته و رنگ خمیر آن‌ها طلایی شود. سپس از فر خارج کنید و با سس رنچ یا سس خردل سرو کنید. نوش جان!

چند نکته برای تهیه فطایر اسفناج

می‌توانید از «هفت ادویه عربی» به عنوان چاشنی به میزان دلخواه در این غذا استفاده کنید. این ادویه ترکیبی از دارچین، هل، فلفل سیاه و میخک است. مقدار مصرف این چاشنی هم به دائقه شما بستگی دارد.
برای طلایی شدن سطح فطایر اسفناج، قبل از اینکه در فر بگذارید روی آن‌ها زرده تخم مرغ بمالید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۷ ۲۵ فروردين ۱۴۰۰
خیلی ممنون ازین غذای عربی