سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وقتی پول قرض می کنید اما روحتان هم خبر ندارد!

رئیس پلیس فتای قم نسبت به کلاهبرداری مجازی با کدهای احراز هویت هشدار داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، علی موالی،رئیس پلیس فتای استان قم اظهار کرد: بر اساس یک پرونده  مشخص شد که کلاهبرداران پس از کسب اطلاعات هویتی کاربران با شماره تلفن آن‌ها اقدام به ثبت نام در نرم افزار‌های بانکی کرده و کد پیامک تایید هویت را نیز با ترفند‌های گوناگون از قربانی دریافت  و از این طریق به اطلاعات بانکی کاربران دسترسی پیدا و اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب افراد می‌ کردند.

او افزود: همچنین در روش مشابه دیگر مشاهده شده که کلاهبرداران با شماره تلفن کاربران در شبکه‌های اجتماعی ثبت‌نام می کردند و کد پیامک شده برای تایید هویت را نیز با ترفند‌های گوناگون از قربانی دریافت  و از این طریق به صفحه کاربر شبکه اجتماعی مورد نظر دسترسی پیدا می نمودند.

موالی بیان کرد: کلاهبرداران سایبری پس از دسترسی به شبکه اجتماعی قربانی، اقدام به ارسال پیام و درخواست پول به عنوان قرض به مخاطبان حساب کاربری می‌کنند و تعدادی از مخاطبان بنا به دوستی و اعتمادی که با قربانی دارند بدون بررسی موضوع مبادرت به انتقال وجه می‌کنند.

رئیس پلیس فتای استان قم گفت: بنابراین به هیچ عنوان کدی که برای احراز هویت دریافت می‌کنید را برای کسی ارسال نکنید و گوشی همراه خود را حتی برای چند لحظه در اختیار افراد غیر قابل اعتماد قرار ندهید.

موالی ادامه داد: کلاهبرداران در صورت دسترسی به گوشی همراه شما برای در اختیار گرفتن اکانت حساب شبکه اجتماعی فقط به چند ثانیه زمان نیاز دارند، این زمان فقط به اندازه‌ای نیاز است که کلاهبردار کد ارسال شده از شبکه اجتماعی برای شما را خوانده و سپس آن را حذف کند.

او بیان کرد: همچنین در صورت دریافت هرگونه پیامک از مخاطبان و یا هرگونه پیام در شبکه‌های اجتماعی از دوستان و آشنایان خود مبنی بر درخواست کمک نقدی به عنوان قرض ابتدا موضوع را بررسی کرده و با تماس و تحقیق از صاحب اکانت شبکه اجتماعی، از صحت و سقم موضوع مطمئن شوید و هیچ‌گاه با عجله و شتاب اقدام به واریز وجه نکنید.

رئیس پلیس فتای استان قم در پایان عنوان کرد: در صورت بروز مشکل و مواجهه با جرائم رایانه‌ای  با مراجعه به پلیس فتا از مشاوره‌ها و راهنمایی‌های کارشناسان این پلیس برای رفع مشکلات احتمالی استفاده کنید یا با مراجعه به سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir بخش تماس‌های مردمی درخواست خود را ثبت نمایید.

انتهای پیام/ش

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.