به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، سرهنگ علی موالی،رئیس پلیس فتای قم اظهار کرد: در پی همه گیری بیماری کرونا و تعطیلیهای گسترده، خرید اینترنتی از ملزومات زندگی شهروندان شده است و امسال هم به خاطر شرایط بیماری کرونا شاهد افزایش چشمگیر خریدهای اینترنتی شب عید مردم هستیم.
او افزود:اما در کنار همه فرصتهای یک خرید آنلاین، تهدیدات و آسیبهایی نیز وجود و احتمال دارد شهروندان در پی بی دقتی و کم توجهی در دام مجرمان سایبری گرفتار شده و اطلاعات بانکی آنها به سرقت برود و یا با دریافت کالاهای تقلبی روبرو شوند.
موالی به شهروندانی که قصد خرید اینترنتی امن را دارند گفت: به هیچ وجه به تبلیغات اغوا کننده فروش کالا در فضای مجازی به خصوص شبکههای اجتماعی توجه نکنند و از فروشگاههایی که دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند خرید کنند و توجه داشته باشند که آدرس سایتهای فروشگاهی معتبر با عبارت HTTPS شروع شده و تمامی درگاههای پرداخت بانکی با عبارت SHAPARAK.IR ختم میشوند.
او ادامه داد:در خریدهای زیر ۱۰۰ هزار تومان هم از رمز پویا استفاده و در صورت امکان، پرداخت درب منزل را انتخاب کنید و از پرداخت بیعانه جدا خوداری نمایید.
رئیس پلیس فتای استان قم تاکید: در هنگام خرید آنلاین حتما توجه کنند که درگاه بانکی فیشینگ نباشد؛درگاه پرداخت بانکی به نشانی https://xxx.shaparak.ir است و هرگونه درگاه بانکی که shaparak.ir را نداشته باشد میتواند درگاه فیشینگ باشد که برای سرقت اطلاعات بانکی شهروندان طراحی شده است.
او در پایان از شهروندان درخواست کرد: توصیههای پلیس فتا را جدی گرفته و آنها را به کار ببندید تا در معرض اینگونه کلاهبرداری قرار نگیرید و در صورت مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی اینترنتی www.cyberpolice.ir لینک مرکز فوریتهای سایبری درمیان بگذارند.
انتهای پیام/ش