سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ژله قهوه ؛خاص و باطعمی کلاسیک

در گزارش زیر طرز تهیه ژله قهوه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  ژله قهوه آشنا کنیم.

مواد لازم
پودر ژلاتین ۱/۴ پیمانه
آب سرد ۸ قاشق سوپ خوری
قهوه آماده ۲.۵ پیمانه
شکر ۵ قاشق سوپ خوری


بیشتر بخوانید



طرز تهیه
پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و کنار بگذارید تا به شکل اسفنج درآید.

ظرف ژلاتین را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا پودر ژلاتین رقیق شود.

قهوه آماده داغ را با شکر مخلوط کنید تا شکر خوب در آن حل شود.

بعد از خنک شدن مخلوط قهوه و شکر، آن را با ژلاتین رقیق شده مخلوط کنید و داخل قالب موردنظر بریزید.

قالب را ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. می‌توانید ژله قهوه را با انواع بستنی ساده و مغزدار سرو کنید.

سایر نکات
برای راحت‌تر جدا شدن دسر از قالب، همیشه داخل قالب را با آب سرد بغلتانید و بعد آن را در فریزر قرار دهید، سپس مواد را در آن بریزید.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش دسر ، طرز تهیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۳۷ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
عاليه ممنونم ازتون