سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خطر مرگ با مصرف کشمش و برگ زردآلو

متخصصان می‌گویند مصرف کشمش و برگ زرد آلو می‌تواند جان افراد را به خطر بیندازد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از هلثی ایتینگ، شاید شما هم یکی از طرفداران مصرف میوه‌های خشک باشید. امروزه این میوه‌ها به صورت گسترده به عنوان تنقلاتی سالم مورد استفاده قرار می‌گیرد. با این حال، این تنقلات به طور کامل بی ضرر نیستند.

بر این اساس، متخصصان درباره خطر مصرف میوه‌های خشک شده مانند کشمش، زردآلوی خشک و آلو خشک به دلیل وجود دی اکسید سولفور هشدار دادند. تحقیقات نشان داده است مصرف میوه‌های خشک شده  برای افرادی که به آسم مبتلا هستند یا به اکسید سولفور آلرژی دارند، می‌تواند خطرناک باشد، زیرا امکان بروز مشکلات تنفسی و علائم شدید آلرژیک در آن‌ها وجود دارد و در برخی موارد احتمال دارد فرد جان خود را از دست دهد.

میوه‌های خشک شده دارای سطح بالایی از اکسید سولفور هستند. به طور میانگین در کشمش و برگ زردآلو بین ۵۰۰ تا ۲ هزار واحد در میلیون اکسید سولفور وجود دارد. سازمان غذا و داروی آمریکا تاکید دارد به دلیل خطرات مواد غذایی حاوی سولفور، در صورتی که میزان آن از ۱۰ واحد در میلیون بیشتر باشد، باید این موضوع بر روی برچسب کالا قید شود تا مصرف کننده از آن اطلاع یابد.

براساس تحقیقات صورت گرفته، تاکنون تقریبا ۲۰ مورد مرگ شناخته شده مرتبط با حساسیت به اکسید سولفور شناسایی شده است. مرگ ناشی از مصرف اکسید سولفور بیشتر به دلیل آنافیلاکسی رخ می‌دهد. آنافیلاکسی یک واکنش آلرژیک جدی و تهدید کننده حیات است که می‌تواند ناشی از عوامل مختلف تحریک کننده خارجی باشد. آنافیلاکسی به طور ناگهانی آغاز می‌شود و می‌تواند منجر به مرگ فرد شود.

از این رو، متخصصان تغذیه تاکید دارند افراد باید مصرف مواد غذایی حاوی اکسید سولفور را به میزان قابل توجهی کاهش دهند. برای اجتناب از مصرف میوه‌های خشک شده حاوی اکسید سولفور، می‌توانید از نمونه‌های اورگانیک آن که فاقد مواد نگهدارنده هستند و به طور طبیعی خشک شده اند استفاده کنید.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

برچسب ها: مواد غذایی ، میوه ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۰
در انتظار بررسی: ۰
زهرا
۱۰:۰۴ ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
من هرموقع کشمش یابرگه زرد آلو میخورم بدنم و سرم خارش میگیره.گلوم میخاره سرفه میکنم.این یک الرژی هست که برای درصد کمی ازمردم پیش میاد..فقط کشمش اگه به صورت خیلی تمیز و بدون هیچ ماده ای به طورطبیعی تو آفتاب خشک بشه قابل تحمل ترهست برام
ناشناس
۰۹:۳۳ ۲۹ دی ۱۳۹۹
چند گرفتید این گزارش رو نوشتید
ناشناس
۱۸:۵۱ ۲۸ دی ۱۳۹۹
پدربزرگ و مادربزرگ من سالهاست کشمش خودشون به طور طبیعی خشک میکنن و استفاده میکنن و طوری شون نشده
ناشناس
۱۶:۵۸ ۲۸ دی ۱۳۹۹
خطاب به گزارشگر:
داداش داری اشتباه میزنی!
این ره که تو میروی فرنگستان است!
ناشناس
۱۵:۲۷ ۲۸ دی ۱۳۹۹
من وقتی ب چه بودم هنوز چیپس وپفک نبود از نخود چی کشمش برای تغذیه ی مدرسه استفاده میکددیم واکنون 70 سال دارم ور روز هم مصرف میکنم چیز بدی ندیدم بجز خوبی وخوشمزگی
ناشناس
۱۵:۱۸ ۲۸ دی ۱۳۹۹
کذب محض است من وخانواده ودوستانم سالها مصرف میکنیم وهیچ ضرر وزیانی هم ندیدیم وبسیار خوب ومفیداست وحتی فشار خون راهم پایین میآورد لطفا از این مزخرفات زیادی ننویس ممنون میشویم هر چی که دم دستتان آمد بگویید ضرر دارد تا مردم نخورند واز چیز های مفید صرفنظر کنند
ناشناس
۱۳:۲۲ ۲۸ دی ۱۳۹۹
شرو ورا چیه میزارید مجبور تیستید وقتی مطلبی ندارید دری وری بزارید مردم فهمو شعور دارن این جور مطالب عامیانه و بیخود یه جوری توهین به بفهم بقیه است یعنی چی کشمش خطرناکه واسه کسی که الرژی فلان داره صد هزار مدل الرژی و حساسیت وجود داره که بعضی ها ممکنه به هر ماده‌ای داشته باشن یکی میبینی به گوشت یکی به سبزی یکی به میوه پس چون واسه کسی که الرژی داره مضره که خیلی هم نادر هستن این افراد باید بگید همه چی سمی و خطرناگ و کشنده است
ناشناس
۱۰:۴۰ ۲۸ دی ۱۳۹۹
این متنی که در مورد کشمکش نوشته کذب محض است من خودم سالهاست مصرف میکنم نتایجی خوبی ازش گرفتم وتا حالا هرگز نشنیده ام کسی بعلت مصرف آن مریض شده باشد
1369
۰۹:۵۵ ۲۸ دی ۱۳۹۹
سلام وقتی به طور طبیعی خشک کنی ضرر نداره
ناشناس
۰۷:۲۹ ۲۸ دی ۱۳۹۹
همه چیز رو گرون میکنید برای توجیه میگید ضرر داره که مردم هوس خوردن نکنن،از فردا نون وپیاز و سایر موا د غذایی هم مضر میشود،همه به فکر سلامتی ما هستن گرون میشه که ما نخریم مریض نشیم
علی نومیری
۰۳:۰۹ ۲۸ دی ۱۳۹۹
سلام.برگه زردآلو به دو روش خشک میشود.آفتابی یعنی مستقیما بدون هر گونه افزودنی جلو آفتاب پهن و خشک میکنند که هیچ ضرری ندارد ولی نوع دیگری هم هست که جهت خوشرنگ کردن، برگه را بخار گوگرد میدهند که فکر کنم شستن آن با آب سرد برای هر نوع خشکبار مفید باشد. خرما برگه آلو زردآلو و کشمش و و و...
محمد رضا
۰۰:۴۴ ۲۸ دی ۱۳۹۹
پشت هر مطلبی در سایت ها حرف مفید نیست ممکنه قصد تخریب هم باشه
ابراهیم
۰۰:۳۰ ۲۸ دی ۱۳۹۹
اخه ما زردالو میخوریم یا کشمش به این گرونی لطفا تحقیقاتتون بزارید رو تخم مرغ.
ناشناس
۰۰:۲۹ ۲۸ دی ۱۳۹۹
ما تجربه تا حد مرگش رو داشتیم
همه شون اینجوری نیستن
بعضیتشون اینجوری ان
حس می کنی نایت به اندازه به سوزن باریک شده
فری
۰۰:۲۷ ۲۸ دی ۱۳۹۹
میگن دروغگو کم حواسه تو خبرای قبلی تیتر زدید و دوساعت در مورد فواید میوههای خشک بخصوص کشمش صحبت کردید کلا در ایران خبرها طبق هرجا باد بیا هست
ناشناس
۰۰:۲۶ ۲۸ دی ۱۳۹۹
به تحقیقات آمریکای ها نمی توان اعتماد کرد
ناشناس
۰۰:۲۰ ۲۸ دی ۱۳۹۹
بیخود یه عمر ننه بزرگ بابا بزرگامون خوردن عمر طولانی داشتن /خبر کاملا بی اساس
صبوری
۰۰:۱۲ ۲۸ دی ۱۳۹۹
سلام بهترین راه خشک کردن میوه ها به صورت طبیعی درخانه میباشد و هیچ ضرری هم ندارد.
ناشناس
۲۳:۱۹ ۲۷ دی ۱۳۹۹
هر اظهار نظر چرندی که در گوشه و کنار دنیا پخش میشود را که نباید بعنوان" وحی منزل " باز پخش کرد !! صدها و بلکه هزاران سال است که کشمش جزیی لاینفک از خوراک روستاییان این کشور است . یکباره خطرنلک شد ؟!!!!!
ناشناس
۲۲:۴۳ ۲۷ دی ۱۳۹۹
Yjc محترم
لطفا یک نگاهی یه عنوان مطالبی که در زیر همین خبرتون درج کرده‌اید بیندازید !
کلی اندر فواید میوه‌های خشک‌شده قلمفرسایی نموده‌اید!
ناشناس
۲۲:۳۸ ۲۷ دی ۱۳۹۹
اینی که نوشتید خوبه ولی بزرگش میکنید
میوه‌های خشک که تیزابی نباشن که خوبن ....
این تیتر رو برای این روغنهای نباتی وارداتی و مرغها و میوه‌ها و سبزیجات پر از سم و کود کشاورزی و کنسزوها و پنیر پیتزا و سوسیس کالباس و ماهیهای دریایی پر از فلزات سنگین و هوای تهران و آب اهواز و .....و....و.....بزنید
ناشناس
۲۲:۲۰ ۲۷ دی ۱۳۹۹
در خشک کردن صنعتی از ترکیبات سولفور به مقدار مجاز برای رنگ بری کشمش های زرد دوبرگه های زرد استفاده می شود .چنانچه استاندارد رعایت شود ضرری ندارد ....
در ضمن گوگرد موجود در هوا ناشی از سوخت بنزین گازوئیل ومازوت به مراتب خطرناک تر است ....
لذا مصرف خشکبار تولید ملی را ممنوع نکنید...
ناشناس
۲۲:۰۹ ۲۷ دی ۱۳۹۹
مرگ ب ر امریکا
ناشناس
۲۱:۲۱ ۲۷ دی ۱۳۹۹
خب راه حل هم توضیح میدادید که برای مردم مفید باشه
ناشناس
۲۰:۴۹ ۲۷ دی ۱۳۹۹
خیلی جالب بود
از این مطالب علمی لطفا بگذارید
کیهان
۲۰:۲۱ ۲۷ دی ۱۳۹۹
واقعا که نمی دونم چرا سعی دارید چیزی رو که مفید هست رومضر جلوه بدید واقعاچه هدفی دارید
محمد
۰۴:۴۹ ۲۸ دی ۱۳۹۹
برادر عزیز کشمش و زرد آلو را تو اسید سولفوریک میریزند تا پوستش ترک های ریز برداره و زودتر و قشنگتر خشک بشه تا مشتری پسند تر بشه
کشمش ارگانیک که طبیعی خشک شده ظاهر زیبایی نداره و حاوی سولفوریک نیست

یک تشکری هم بابت این خبر و اطلاعات مفید کن
ناشناس
۱۸:۰۹ ۲۷ دی ۱۳۹۹
قبل از خوردن با آب سرد خوب بشورید
ناشناس
۲۰:۲۳ ۲۷ دی ۱۳۹۹
خوبه ولی اصلا کافی نیست
ناشناس
۱۶:۲۰ ۲۷ دی ۱۳۹۹
منم يه چيزايي راجب به اسيد زدن به اونا براي خوش رنگ شدن شنيدم