سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۸ نکته طلایی در پخت لازانیا

در گزارش زیر ترفندهای پخت لازانیا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با نکته طلایی در پخت لازانیا آشنا کنیم.


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت‌و‌فن‌های کباب کوبیده خانگی حرفه‌ای و آش سورانه خوشمزه تا کیک شکلاتی جنگل سیاه + تصاویر

آموزش آشپزی؛ از چی کُوفته و مقلوبه پلو مرغ و بادمجان تا دسر ایتالیایی روکر موز و ژله خوشمزه و مجلسی + تصاویر


۱- برای تهیه لازانیا گفته می‌شود که تا حد امکان مواد میانی لازانیا را با کمترین مقدار روغن تهیه کنید. همچنین اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می‌کنید، گوشت بدون چربی یا کم چربی را انتخاب کنید.

۲- پیازی که در تهیه مواد میانی لازانیا به کار می‌رود، باید ریز خرد شود (می توانید پیاز را رنده کنید).

۳- اگر در مواد میانی لازانیا از رب استفاده‌ می‌کنید، مقدار آن کم باشد. همچنین همراه آن چند قاشق آب اضافه کنید.

۴- لازانیا را در ظرف نچسب (پیرکس) تهیه کنید. کف و دیواره‌های ظرف باید با کره یا روغن چرب و با سس بشامل پوشش داده شود.

۵- روی هر ورق لازانیا، مقدار نازک و کمی مواد گوشتی یا سبزیجات، سپس مقدار کمی پنیر بریزید.

۶- وقتی لایه‌ها تمام شد، روی آخرین لایه لازانیا را با سس سفید مخصوص (سس بشامل) و پنیر فراوان کاملا پوشش دهید.

۷- قبل از قرار دادن لازانیا در فر، مقداری آب روی سطح آن اسپری کنید. (این کار باعث می‌شود لازانیای شما خشک نشود)

۸- یک ظرف پیرکس را پر از آب کنید و همراه با آن درون فر قرار دهید. (این ترفند مانع از خشک شدن لازانیای شما می‌شود)

منبع: خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۰۷ ۲۶ دی ۱۳۹۹
ماروغن نداریم تخم مرغ درست کنیم لازانیاپیشکش
گمنام
۲۰:۱۱ ۲۴ دی ۱۳۹۹
باسپاس از شما درباب اطلاعات خوبی که در اختیارمان گذاشتید.
ناشناس
۱۴:۱۲ ۲۴ دی ۱۳۹۹
جات خالی
بهشته
۱۰:۱۸ ۲۴ دی ۱۳۹۹
عاااااااالی
ناشناس
۰۹:۳۵ ۲۴ دی ۱۳۹۹
عالییی
ناشناس
۲۲:۳۰ ۲۳ دی ۱۳۹۹
عالیه