سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تعیین راهکار‌های مناسب برای راه اندازی فضای درمانی مهاباد در شرایط بحران

نشست هم اندیشی تعیین نقشه راه برای حوزه سلامت با مسئولان و معتمدین هیات امنای بیمارستان موقت مهاباد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، نشست هم اندیشی تعیین نقشه راه برای حوزه سلامت شهرستان با توجه به تکمیل ظرفیت تخت‌های بستری در شرایط بحران و استفاده از ظرفیت خیرین شهرستان برای راه اندازی فضای درمانی در محل بیمارستان امام خمینی (ره) مهاباد با حضور فرماندار، مدیر شبکه بهداشت و درمان و معتمدین هیات امنای بیمارستان موقت این شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

امیر بهزاد مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد بیان داشت: در پیک سوم کرونا بیش از چهل درصد سی تی اسکن‌ها در بیمارستان توسط پزشکان عمومی برای بیماران نوشته می‌شد که علاوه بر بار مالی زیاد ارائه خدمات تصویر برداری به بیمارستان به بیماران بستری را با مشکل مواجه کرده بود.

او افزود: در طول این مدت ۷۸ درصد مرگ و میر‌های شهرستان را افراد بالای ۷۰ سال تشکیل می‌دادند و بیشترین تعداد مبتلایان در افراد زیر ۵۰ سال بود که این افراد بعضا به صورت بدون علامت و ناقل بیماری با مراجعه به منزل سبب ابتلای این بیماری به سایر افراد خانواده می‌شدند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد اظهار داشت: در شرایط فعلی مهاباد با قرار گرفتن در شرایط زرد در صورت عادی انگاری مردم نسبت به این بیماری ممکن است مجددا شرایط به وضعیت نارنجی و بحرانی تغییر پیدا کند و وارد شدن در پیک چهارم ظرفیت تخت‌های فعلی نیز برای بیماران کرونایی بستری در بیمارستان پاسخگو نخواهد بود.

بهزاد اضافه کرد: بیماری کرونا درمان ندارد و در شرایط فعلی باید با آموزش و حساس سازی بیشتر در جامعه، مردم را به رعایت فاصله گذاری اجتماعی و شیوه نامه‌های بهداشتی تشویق کنیم.

عارف خدرلو فرماندار مهاباد با اشاره به نیاز شهرستان به فضای درمانی در شرایط بحران گفت: بیمارستان مهاباد در طول پیک سوم کرونا با بحران کمبود تخت مواجه بود که با استفاده از ظرفیت تخت‌های بیمارستان موقت و راه اندازی تخت‌های اکسترا در بخش‌های ایزوله به بیماران بستری در بیمارستان خدمات درمانی لازم ارائه شد.

خدرلو افزود: هدف از تشکیل این جلسه راه اندازی فضای درمانی موقت در صورت تکمیل ظرفیت تخت‌های بستری در بیمارستان برای ارائه خدمات کیفی به بیماران درگیر کووید ۱۹ می‌باشد.

او با اشاره به نیاز بیماران قرنطینه در منزل به اکسیژن مورد نیاز خود خاطرنشان کرد: هم اکنون شهرستان مهاباد نیازمند کارخانه اکسیژن ساز برای تامین اکسیژن بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان و قرنطینه در منزل است و در شرایط فعلی همراهان بیماران برای تامین اکسیژن خود باید به نمایندگی‌های کارخانه‌های اکسیژن ساز شهرستان‌های مجاور مهاباد مراجعه می کنند.

فرماندار مهاباد ضمن قدردانی از خیرین شهرستان تصریح کرد: در طول ایام مقابله با کرونا خیرین شهرستان در زمینه تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی بیمارستان و تهیه بسته‌های معیشتی اقدامات قابل تقدیری را انجام دادند که لازم است از همه این عزیزان قدردانی به عمل آید.

خدرلو در پایان بیان داشت: شبکه بهداشت و درمان مهاباد باید فهرست نیازمندی‌های خود را برای تهیه فضای درمانی در شرایط بحران از دانشگاه علوم پزشکی درخواست کرده و خیرین نیز به عنوان یار دوم دولت در تامین سایر نیاز‌های این فضای درمانی و کمک به شهروندان مبتلا به کرونا در شرایط بحران فرمانداری و شهرستان را یاری کنند.

انتهای پیام/ج

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.