به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، احمد پادیاب، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صومعه سرا گفت: برداشت نیشکر از ۲۲ هکتار سطح زیر کشت این محصول در شهرستان صومعه سرا آغاز شده است.
او افزود: ۷۵ خانوار صومعه سرایی در کنار کشت برنج به کشت نیشکر هم مشغول هستند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صومعه سرا گفت: پیش بینی میشود نیشکرکاران صومعه سرایی امسال ۲۵ تن شکر سیاه تولید و به بازار مصرف عرضه کنند.
پادیاب افزود: نیشکرکاران صومعه سرایی برای مبارزه با آفات این محصول کشاورزی در زمان کاشت، داشت و برداشت از هیچ گونه سمی استفاده نمیکنند و محصولات به دست آمده از نیشکر مانند شکر سیاه، دوشاب و کف شکر، کاملا ارگانیک است.
او گفت : برای توسعه مشاغل خانگی از جمله نیشکر امسال ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی به کشاورزان صومعه سرایی پرداخت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صومعه سرا ، با بیان اینکه نیشکر یکی از قدیمیترین محصولات کشاورزی صومعه سراست که قدمت بیشتر از صد ساله دارد، افزود: نیشکر همه ساله در اردیبهشت کشت و اواخر آذر برداشت میشود.
احمد پادیاب تصریح کرد: محصول به دست آمده از نیشکر برای درمان بیماریهای یرقان، فاویسم و کم خونی مفید است.
انتهای پیام/م.ع