سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش مرغ مراکشی، خوراکی دلچسب و پر ادویه

خورش مرغ مراکشی یک غذای دلچسب و خوشمزه است که به ذائقه و فرهنگ غذایی ما ایرانی‌ها نیز بسیار نزدیک است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کافی است یک بار که قصد درست کردن زرشک پلو با مرغ خودمان را کردید، برای تنوع این خورش را درست کنید و از آن لذت ببرید. برای تهیه این غذا به انواع سبزیجات که در ادامه لیست آن‌ها را در اختیارتان قرار داده‌ایم و ادویه‌های زیادی نیاز دارید؛ که هر کدامشان عطر و طعم غذا را بی‌نظیر می‌کنند و حال و هوای مراکشی به آن می‌دهند. نکته‌ای که این خورش را خاص می‌کند استفاده از بادام و زیتون است که طعم جدیدی به آن می‌دهد. خورش مرغ مراکشی را می‌توانید در مهمانی‌هایتان هم به عنوان یک غذای مجلسی سرو کنید و درکنار دوستان و خانواده از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه خورشت مرغ مراکشی

بادام زمینی بدون پوست ۵۰ گرم
روغن گیاهی یک قاشق غذاخوری
پیاز قرمز دو عدد
سیر چهار حبه
زنجبیل ۴۰ گرم
زیره (آسیاب شده) یک قاشق چای‌خوری
دارچین (آسیاب شده) یک قاشق چای‌خوری
پاپریکا یک‌دوم قاشق چای‌خوری
ران مرغ چهار عدد
فلفل قرمز دو عدد
زیتون بدون هسته ۵۰ گرم
آب مرغ ۲۵۰ میلی لیتر
خرما بدون هسته یا زردآلو خشک چهار عدد
پودر فلفل قرمز یک قاشق چای‌خوری
لوبیای سبز ۱۵۰ گرم
گشنیز تازه ۵۰ گرم
جعفری تازه ۵۰ گرم


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه خورشت مرغ مراکشی

خورش مرغ مراکشی یک غذای خوشمزه و اصیل مراکش است که می‌تواند با زرشک پلو و مرغ مجلسی ما رقابت کند. این غذای خوشمزه و پرادویه را شما میتوانید در مجالس و مهمانی‌های دوستانه خود تهیه کنید و از خوردن آن کنار خانواده و نزدیکانتان لذت ببرید. پیش از این ما طرز تهیه مرغ مراکشی با دورچین کینوآ را به شما آموزش داده‌ایم، اما این‌بار نوبت این خورش خوشمزه است.

برای تهیه این خورشت مرغ مراکشی ابتدا باید بادام‌ها را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا طلایی‌رنگ شوند. چشم از روی آن‌ها برندارید و مرتب هم بزنید تا نسوزند. سپس آن‌ها را داخل یک ظرف بریزید و در گوشه‌ای قرار دهید.

پیاز قرمز را پوست بکنید و بعد از شستن به صورت ریز خرد کنید. داخل همان قابلمه روغن گیاهی را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس پیاز را حدود هشت دقیقه تفت دهید تا به آرامی پخته و نرم شود. حالا حبه‌های سیر را به صورت خیلی ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. زنجبیل و مابقی ادویه‌ها را هم اضافه کنید و حدود یک دقیقه مواد را تفت دهید تا مزه‌ها به خورد هم روند.

داخل یک قابلمه ران‌های مرغ را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی‌رنگ شوند. سپس آن‌ها را برگردانید تا همه جای آن سرخ شده و طلایی‌رنگ شود.

فلفل قرمز و لیمو را شسته و داخل آبکش قرار دهید تا خشک شوند. سپس فلفل قرمز را به صورت نوار‌های باریک برش دهید. لیمو را هم به صورت خلالی برش دهید. لیمو و فلفل قرمز خرد شده را همراه آب مرغ، خرما یا زردآلو، زیتون بدون هسته و پودر فلفل قرمز به مواد اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و حدود ۴۰ دقیقه صبر کنید تا مرغ‌ها پخته شوند. اگر بعد از ۴۰ دقیقه مایه خورش خیلی آبکی بود، در ظرف را بگذارید و صبر کنید تا کمی دیگر آب خورشت ورچیده شود. اگر سس خیلی غلیظ شد چند قاشق آب اضافه کنید.

لوبیا سبز را چند دقیقه آخر پخت به مواد اضافه کنید. صبر کنید تا خورش جا بیفتد. سپس از آن چشیده و به مقدار لازم نمک اضافه کنید.

برای تزئین گشنیز و جعفری را بعد از این که شستید، خرد کرده و روی خورش بریزید. بادام‌های تست شده را هم روی خورش ریخته و سرو کنید. نوش جان.

فوت و فن‌های طرز تهیه خورش مرغ مراکشی

حتما هنگام بو دادن بادام‌ها آن‌ها را مرتب هم بزنید تا ته نگیرند و نسوزند.
به جای آب مرغ می‌توانید از آب گوشت نیز استفاده کنید.
اگر آب گوشت در دسترس ندارید می‌توانید از عصاره گوشت و ۲۵۰ میلی‌لیتر آب استفاده کنید.
خورش مرغ مراکشی را می‌توانید در کنار مرصع پلو مجلسی نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.