سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

 خورش مرغ هندی با ماست؛ تند و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه خورش مرغ هندی با ماست را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر قصد داریم شما را با دستور پخت خورش مرغ هندی آشنا کنیم.

مواد لازم:
مرغ ۱ کیلو
پیاز ۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی ۱ عدد
جعفری ریز شده ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
ادویه هندی ۲ قاشق غذاخوری
نمک کمی
روغن ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس:
ماست ۲ لیوان
پیاز ۳ عدد
سیر ۳ حبه
گشنیز ریز شده
۱ قاشق غذاخوری
آب ۱ فنجان


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

۱. مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید.

۲. پیاز را در روغن سرخ کرده سپس قطعات مرغ را به آن اضافه کرده به مدت ۳ دقیقه آن را تفت دهید.

۳. مواد لازم برای سس را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط کنید. سس بدست آمده را روی مرغ بریزید سپس در ظرف را گذاشته بگذارید مرغ با حرارت متوسط به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.

۴. گوجه فرنگی ریز شده+جعفری را به مواد اضافه کرده بگذارید مواد به مدت ۵ دقیقه بجوشد.

۵. زردچوبه+ادویه هندی+نمک را به مواد اضافه کرده هم بزنید سپس بگذارید مواد به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد.

۶. خورش را با برنج سرو کنید.

 

نکته: در صورتی که در حین پختن آب آن تمام شده باشد به آن کمی آب جوش اضافه کنید.

 

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.