سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان اورژانس کشور:

سوانح رانندگی یکی از عوامل اصلی تهدید کننده سلامت است

کولیوند گفت: سوانح رانندگی یکی از ۴ علت اصلی تهدید کننده سلامت انسان است که به همت همه افراد برای کاهش آن‌ها تصمیمات جدی گرفته خواهد شد.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، همایش مجازی یادمان قربانیان سوانح ترافیکی با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی، پیرحسین کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور، مهناز ملانظری رئیس دانشگاه الزهرا (س) و جمعی دیگر از مسئولان دانشگاهی صبح  امروز برگزار شد.

کولیوند، رئیس سازمان اورژانس کشور در این مراسم اظهار کرد: اصلی‌ترین منابع انسانی جامعه بانوان هستند که نقش انکارناپذیری در پیش‌برد اهداف جامعه، آموزش و ایجاد یک فرهنگ مدون در کاهش مشکلات رانندگی دارند.

او افزود: امروزه حوادث رانندگی یکی از مسائل مهم سازمان‌های جهانی به خصوص کشور ایران است و رهبر معظم انقلاب از بروز آن گلایه دارند. سوانح رانندگی یکی از ۴ علت اصلی تهدید کننده سلامت انسان هاست که به همت همه افراد و دستگاه‌ها برای کاهش این تلفات تصمیمات جدی در کشور گرفته خواهد شد.

رئیس سازمان اورژانس کشور تصریح کرد: در کمیسیون ملی راه، نقاط بروزرسانی دستورالعمل‌های سلامت جسم و روان رانندگان به صورت قوی انجام شده است. به عنوان یکی از متولیان سلامت جامعه فعالیت‌هایی را انجام داده ایم که از میان آن‌ها می‌توان به افزایش ۴۲ درصدی پایگاه‌ها اورژانس در کشور اشاره کرد.

فعالیت ۵۶ فروند بالگرد اورژانس در کل کشور

کولیوند ادامه داد: توسعه اورژانس هوایی یکی از اقدامات بسیار عالی در کاهش تلفات جاده‌ای بوده است. در حال حاضر ۵۶ فروند بالگرد در کل کشور در حال ارائه خدمات به مردم هستند.

رئیس سازمان اورژانس کشور تاکید کرد: انتقال مصدومان به مراکز درمانی توسط اورژانس هوایی نسبت به سال‌های گذشته تقریبا رشد ۷ برابری داشته است که ۶۵ درصد از مصدومان مستقیما به اتاق عمل انتقال داده‌ شده‌اند. در حال حاضر از ۲۴۰۰ دستگاه آمبولانس فعال در اورژانس به ۵۷۰۰ دستگاه رسیده ایم.

کولیوند ادامه داد: فاصله زمانی در کمک رسانی به مصدومان بسیار کم شده است و در حال حاضر به استاندارد‌های بین المللی در این زمینه رسیده ایم. در داخل شهر‌های بزرگ از موتورآمبولانس استفاده کرده‌ایم که به عنوان طرح جدید در داخل کشور به خوبی درحال انجام است.

او تاکید کرد: ارتقای توان علمی و پرسنل اورژانس به صورت مستمر در حال انجام است و علی رغم شلوغی کار‌ها و شیوع ویروس کرونا یک لحظه هم از آموزش دریغ نمی‌کنیم.

استفاده از ۲۴ هزار توانایی بانوان در طرح کاهش این سوانح رانندگی

سردار حسینی، جانشین فرمانده پلیس راهور ناجا در این مراسم اظهار کرد: نقش بانوان در همه مسائل اجتماعی نقشی تعیین کننده است و شاه کلید رفع معضلات استفاده از توانایی‌ها و ظرفیت آنان خواهد بود.

سردار حسینی تصریح کرد: پلیس راهور ناجا از سال گذشته با مطالعه‌ای دقیق و آگاهی نسبت به حوزه قربانیان سوانح ترافیکی از ۲۴ هزار توانایی بانوان در طرح کاهش این سوانح استفاده می‌کند و با اقداماتی که در حال انجام است این اعداد و ارقام را افزایش خواهد داشت.

او افزود: در دوازدهمین کنفرانس بین المللی مسئولیت‌ها و ارتقای ایمنی در فنلاند مقام سوم را از بین ۱۶۰ کشور و در سال ۲۰۱۸ هم در کشور تایلند مقام دوم را به واسطه اقدامات فرهنگی و اجتماعی پلیس راهور ناجا کسب کرده ایم.

جانشین فرمانده پلیس راهور ناجا تاکید کرد: همه ما می‌دانیم که هیچ تصادفی، اتفاقی نیست و بروز آن با یک پیش زمینه مانند سرعت و شتاب بوده است. در واقع رفتار و عامل انسانی بیش از ۷۰ درصد در بروز سوانح رانندگی تاثیر گذار است، در حالیکه عوامل فنی نقش زیادی در تصادفات ندارند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.