سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

احیای ۶ واحد صنفی غیر فعال در لرستان

مدیرعامل بانک صنعت و معدن لرستان گفت: ۶ واحد غیرفعال صنعتی استان از سال گذشته تاکنون توسط این بانک به سرمایه گذاران جدید واگذار و احیا شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  ازلرستان، بهروز دارایی نژاد مدیرعامل بانک صنعت و معدن لرستان روز پنجشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد:بانک صنعت و معدن به دنبال تحقق رسالت خود در راستای رشد تولید و اشتغال و شکوفایی صنعت کشور، ضمن تسهیل شرایط واگذاری واحد‌های تملیکی، به دنبال احیای واحد‌های غیر فعال و واگذاری آن‌ها به تولیدکنندگان و سرمایه گذاران جدید است.

او ادامه داد: اولین گام جهت رفع موانع تولید، بررسی دقیق مسایل و معضلات صنعتگران و تلاش برای پاسخگویی به خواسته‌های آنان است که این مهم با ارائه انواع خدمات بانکی از قبیل تسهیلات سرمایه ثابت، سرمایه در گردش، ضمانت نامه، اعتبار اسنادی و خدمات الکترونیک توسط بانک صنعت و معدن لرستان انجام می‌گیرد.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن لرستان گفت: این بانک یکهزار و ۸۷۸ میلیارد ریال تسهیلات ایجادی و سرمایه در گردش از سال گذشته تاکنون به ۲۰ واحد صنعتی بزرگ، کوچک و متوسط استان از جمله شرکت‌های کارخانجات دارویی بایر افلاک و زاگرس پوش بروجرد پرداخت کرده است.

دارایی نژاد اظهار داشت: همچنین بر اساس سهمیه ابلاغی مبلغ ۲۶میلیارد و۹۰۰ میلیون ریال تسهیلات به ۷۰ نفر متقاضی وام نیز ازدواج پرداخت شد.

او بیان کرد: علاوه بر این بسیاری از طرح‌های بزرگ استان شامل پتروشیمی، صنایع فروآلیاژ، فاز دامی شرکت داروسازی بایر افلاک، صنایع یخچالسازی و شرکت فورج سازان با ظرفیت اشتغال یکهزار نفر و مشارکت بانک صنعت و معدن به بهره برداری رسیده است.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن لرستان گفت: طرح‌هایی، چون مجتمع فولاد و ذوب آهن ازنا، سیمان سفید زاگرس و فاز انسانی شرکت بایرافلاک لرستان نیز با مشارکت بانک صنعت و معدن در دست اقدام هستند و در صورت بهره برداری، یکهزار و ۵۰۰ فرصت شغلی ایجاد می‌کنند که این مهم سهم بسزایی در رفع مشکل بیکاری استان خواهد داشت.

دارایی نژاد با اشاره به ارائه خدمات تخصصی و مشاوره‌ای به متقاضیان افزود: باتوجه به شعار "جهش تولید"، پذیرش و تصویب طرح‌های اولویت دار نیمه تمام، توسعه و بازسازی، تامین نقدینگی و سرمایه در گردش طرح‌های فعال، استمهال و تقسیط دیون واحد‌های فعالی که به علت مسائل خارج از توان مدیریت از جمله تحریم‌های ظالمانه و شیوع کرونا دچار مشکل شده اند در دستور کار این بانک است.

او ادامه داد: بانک صنعت و معدن به عنوان یکی از بانک‌های تخصصی و توسعه‌ای کشور نقش مهم و تاثیرگذاری بر رشد تولید، توسعه صنعتی و اقتصادی کشور و تامین مالی بخش صنعت و معدن داشته است.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن لرستان اظهار داشت: این بانک طی چهل سال گذشته انقلاب در بخش نیروگاهی ۳.۱۳۱ میلیون دلار، فولاد ۲.۹۵۹ میلیون یورو، پتروشیمی، نفت و گاز ۲.۸۱۱ میلیون یورو، صنایع داروسازی ۱.۳۱۲ میلیارد ریال و ۱۰۲ میلیون یورو تسهیلات پرداخت کرده است.

انتهای پیام/ر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.