سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پانی پوری غذای نپالی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه پانی پوری غذای نپالی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از آنجا که نپال کشوری آسیایی است و در شمال هندوستان واقع شده است ذائقه افراد این کشور بی شباهت به ما ایرانی‌ها نیست این میان وعده بی نظیر شامل پانی که آب گرم وادویه است وپوری که نان پف کرده است میشود نام دیگر این غذا چالک است در خیابان‌های هندوستان نیز این غذا طبخ میشود و طرفداران بی شماری دارد.

توضیحات:این مقدار مواد برای الی ۶۰۴۰ عدد نان میباشد.

مواد لازم:

سمولینا:نصف فنجان

آرد سفید:۱قاشق غذا خوری
آب:۳قاشق
نمک به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

آرد را به همراه نمک و آب مخلوط میکنیم تا خمیر شود خمیر آماده شده را در ظرفی قرار میدهیم و روی ظرف را با پارچه نمدار میپوشانیم که به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه استراحت کند.

سپس خمیر را  به ۴۰ قسمت مساوی تقسیم میکنیم و اجازه میدهیم به مجددا ۵ دقیقه استراحت کند.

سپس خمیر‌های آماده را در روغن داغ سرخ میکنیم و بعد از طلایی شدن روی دستمال کاغذی قرار میدهیم که روغن اضافه اش گرفته شود.

طرز تهیه پانی یا همون سس

مواد لازم:

نعنای خرد شده
تمبرهندی
زنجبیل
فلفل سبز خرد شده
زیره و نمک و فلفل سیاه

مواد فوق را به مقدار لازم تهیه کنید و بعد از مخلوط کردم با نان‌های سرخ شده سرو نمایید.

نکته: اجازه دهید تمبر هندی به مدت ۱ ساعت در آب بماند که هسته آن جدا گردد سپس به ترکیب فوق اضافه نمایید.

منبع:نظاره

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.