در این مطلب قصد داریم روش تهیه کورن داگ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،با اینکه دقیقا نمی‌دانیم خاستگاه اصلی فست فود کورن داگ کدام کشور است، اما این فست فود و فینگر فود محبوب خیابانی در ایالات متحده آمریکا به دههٔ ۱۹۲۰ باز می‌گردد و در دههٔ ۱۹۴۰ به یکی از خوراکی‌های محبوب در سراسر آن کشور تبدیل شد. «کورن» یعنی ذرت «داگ» هم که مخفف هات داگ است. پس کورن داگ به معنی سوسیس هات داگی با لایه‌ای از خمیر ذرت است. کورن داگ از جمله فست فود و فینگرفود‌های مورد علاقه کودکان و نوجوانان است که به شکل سالم و با سوسیس خانگی هم می‌توانید آن را تهیه کنید. طرز تهیه کورن داگ پنیری و ساده و نکات کورن داگ سوخاری را در ادامه بخوانید.


مواد لازم برای ۵ عدد

هات داگ: ۵ عدد

تخم مرغ: ۱ عدد

پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری

بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

ماست: ۱ قاشق غذاخوری

شیر: ¾ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پنیر چدار ورقه‌ای: ۵ عدد

آرد ذرت یا آرد گندم: به مقدار لازم

روغن مایع برای سرخ کردن: به مقدار لازم

سیخ چوبی: ۵ عدد


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه

برای درست کردن کورن داگ ساده و پنیری ابتدا باید آرد ذرت یا آرد گندم را با نمک و بیکینگ پودر مخلوط کنید و چند بار الک کنید. سپس تخم مرغ را در یک ظرف جداگانه بشکنید و هم بزنید و سپس به ترکیب آرد اضافه کنید.

 

حالا شیر و ماست، نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و مواد را با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا در نهایت یک مایه یکدستی درست شود. خمیر نباید شل باشد، اگر احساس کردید شل شده کمی دیگر آرد به آن اضافه کنید.

 

بهتر است برای اینکه سوسیس طعم خام نداشته باشد، ابتدا کمی هات داگ را سرخ کنید (سلیقه‌ای است). سپس هر عدد هات داگ در سیخ یا چوب بستنی فرو کنید و بعد آن را با یک ورقه پنیر کاور کنید. پنیر نباید یخ زده یا خیلی نرم باشد، چون در این صورت روی هات داگ فیکس نمی‌شود. سپس هات داگ‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.

 

هات داگ‌های کاور شده با پنیر را از سمت سیخ یا چوب بستنی بگیرید و فقط هات داگ را در مایه خمیری فرو ببرید تا تمام قسمت‌های سوسیس آغشته شود. در یک قابلمه یا تابه تا ارتفاع ۵ الی ۸ سانتیمتر روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود. مقدار روغن نباید کم باشد، چون هات داگ باید در روغن فرو برود. حالا کورن داگ‌ها را از سیخ بگیرید و فقط هات داگ را در روغن داغ روی حرارت متوسط گاز فرو ببرید تا تمام سطح آن سرخ و طلایی شود.

طرز تهیه انواع کورن داگ ساده ؛ پنیری و سوخاری

 


فوت و فن‌های طرز تهیه کورن داگ ساده و پنیری و سوخاری

 

*اگر کورن داگ را ساده دوست دارید در طرز تهیه آن پنیر را حذف کنید و فقط از سوسیس هات داگ استفاده کنید.

 

*برای تهیه کورن داگ از پودر آماده کورن داگ هم می‌توانید استفاده کنید و طبق دستور روی بسته پودر آماده عمل کنید.

 

برای درست کردن کورن داگ سوخاری ساده یا با پنیر بعد از آغشته کردن کورن داگ به مایه خمیر آن را در در آرد سوخاری هم فرو ببرید تا آغشته به آرد سوخاری شود.

 

*طرز تهیه کورن داگ سیب زمینی و چیکن کورن داگ هم به همین ترتیب است. به این ترتیب که سیب زمینی را خلالی درشت و ضخیم خرد کنید یا از فیله سینه مرغ استفاده کنید. بهتر است سیب زمینی یا فیله مرغ را قبل از درست کردن کورن داگ نیم پز کنید. کورن داگ‌ها را در روغن سرخ کنید و سپس روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

 

*کورن داگ را بدون هات داگ و سوسیس هم می‌توانید درست کنید. در این صورت از پنیر تکه‌ای چدار یا گودا استفاده کنید و به همان ترتیب آن را سیخ بزنید، به مایه آغشته و در روغن داغ سرخ کنید. یا از سیب زمینی و یا فیله مرغ نیم پز بدون سوسیس استفاده کنید.

 

*کورن داگ را با پنیر پیتزا هم درست می‌کنند. در این صورت در طرز تهیه کورن داگ با پنیر پیتزا از پنیر پیتزا یا موزارلا ورقه‌ای به جای پنیر چدار یا گودا استفاده کنید.

 

*طرز تهیه کورن داگ کره‌ای که یکی از محبوب‌ترین غذا‌های خیابانی کره جنوبی است هم به همین ترتیب طرز تهیه کورن داگ ساده و پنیری است.

 

*کورن داگ را به جای سرخ کردن می‌توانید در فر هم درست کنید.

 

*انواع کورن داگ را با سس کچاپ یا خردل یا سس سالسا سرو کنید.

 

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۶:۴۵ ۲۶ دی ۱۳۹۹
سلام ایا میشه بجای شیر اب استفاده کرد؟
آخرین اخبار