به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فیلو بلو یک پیش غذای خوشمزه و آسان است که به راحتی در خانه میتوانید بپزید. این پیشغذا با پنیر بلوچیز، ژامبون و تخم مرغ درست میشود. در اینجا میخواهیم به طرز تهیه این غذای خوشمزه بپردازیم.
مواد لازم:
خمیر فیلو شش ورق
کره ۵۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
پنیر خامهای ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سبزیجات معطر ۳۰ گرم
پیازچه شش ساقه
ژامبون گوشت ۵۰ گرم
پنیر ۵۰ گرم
خلال بادام دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید.
خمیر فیلو را به وسیله قلم موی مخصوص آشپزی، به کره آغشته کنید و کف قالب کمربندی به قطر ۲۰ سانتی متر قرار دهید سپس لایه دیگر خمیر فیلو (چرب شده) را روی آن قرار دهید. به همین ترتیب، بقیه خمیرها را روی هم، داخل قالب کمربندی بچینید تا قالب پر شود.
در ظرفی تخم مرغ، پنیر خامهای، نمک و فلفل سیاه را بریزید و کاملا مخلوط کنید سپس سبزیجات معطر، پیازچه و ژامبون را به مخلوط پنیر خامهای اضافه و مخلوط کنید.
مواد را روی خمیر فیلوی داخل قالب بریزید و روی خمیر پخش کنید. روی مواد، پنیر بلوچیز کاله و خلال بادام بریزید.
سپس قالب را به مدت ۳۰ دقیقه، در طبقه وسط فر (گرم شده) قرار دهید تا خمیرها بپزد و پنیر ذوب شود سپس فیلو بلو را در ظرفی مناسب سرو کنید سپس میل کنید.
منبع: کاله
انتهای پیام/