او هدف از این کار را واگذاری امور به مردم و تسریع در جهت امر خدمت رسانی بیشتر و کیفیت ارائه خدمات به سالمندان تحت حمایت عنوان کرد و افزود: در این جهت مرکز نیکوکاری بررسی، تحقیق و شناسایی نیازهای خانوارها را انجام میدهد و کمیته امداد همچنان ارائه خدمات فرهنگی، آموزشی و حمایتی را برعهده دارد.
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر با بیان اینکه مراکز نیکوکاری در واقع پیشخوان کمیته امداد در محلهها هستند، افزود: احیای سنتهای حسنه اسلامی احسان و نیکوکاری، توسعه مشارکتهای محلی، مردمی شدن حمایتهای اجتماعی، نظارتهای مردمی و معتمدان محلی در توزیع کمکها بین نیازمندان واقعی از مهمترین اهداف برپایی مراکز نیکوکاری است.
لطفی با بیان اینکه هم اکنون ۱۵ هزار ۵۰۰ سالمند یک و دو نفره دراستان تحت حمایت کمیته امداد هستند گفت: از این تعداد پرونده بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ سالمند به مراکز نیکوکاری واگذار میشود.
او با بیان اینکه اولین گروه از پرونده سالمندان امروز واگذار شده است ادامه داد: برون سپاری پروندههای سالمندان بالای ۶۰ سال با اولویت سالمندان دارای پرونده تک نفره، بیماران صعب العلاج و زمین گیر انجام خواهد پذیرفت
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر به نقش مددکاران مراکز نیکوکاری در ارائه خدمات به جامعه هدف اشاره و تاکید کرد: تعامل با مددکار کمیته امداد برای اخذ تبادل نظر و ارائه خدمات به سالمندان، کسب اطلاعات برای نحوه نگهداری از فیزیک پروندهها و اسکن مدارک در سیستم جامع حمایتی کمیته امداد، شناسایی و نیازسنجی خانوارهای سالمند، برنامه ریزی و سرکشی از منزل سالمندان، پیگیری و رسیدگی به ارتقاء وضعیت بهداشت و سلامت سالمندان، همکاری در توزیع بستههای حمایتی تامین شده از سوی امداد و سایر مبادی، تلاش در جهت ارتقا سطح امید به زندگی و نشاط در بین سالمندان از جمله نقشهای مددکاران در مراکز نیکوکاری است.
لطفی افزود: با فعالیت مرکز نیکوکاری زمینه سازی کاهش فقر و توسعه برون سپاری خدمات به سالمندان بالای ۶۰ سال هر چه بهتر در سطح استان بوشهر انجام شود.
او عنوان کرد: هم اکنون ۱۲۸ مرکز نیکوکاری در سطح استان با محوریت مردم، معتمدین محل و مساجد با کمیته امداد همکاری دارند ونقش به سزایی را در هم افزایی کمکهای مردمی به نیازمندان انجام میدهند.
انتهای پیام/م