سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل:

قداست کار دامپزشکی در تأمین سلامت غذا و امنیت غذایی مردم است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: قداست کار دامپزشکی در تأمین سلامت غذا و امنیت غذایی مردم است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، آیت الله سید حسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در دیدار مدیر کل دامپزشکی استان به مناسبت روز ملی دامپزشکی گفت: در نظام اسلامی مدیریت‌ها باید آرمانی و نظام صیانتی باید دقیق باشد و در این راستا لازم است نظارت‌های دامپزشکی در حوزه صیانت از سلامت غذایی مردم و سرمایه دامی منطقه دقیق باشد.

او بر لزوم پیوند مراکز اجرائی و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی تأکید کرد و با اشاره به اینکه در حال حاضر سرعت تحولات علمی و قدرت بهره وری در حوزه‌های مختلف فنی افزایش چشمگیری یافته است، افزود: ضرورت دارد دامپزشکی به عنوان یک ارگان تخصصی در تأمین سلامت و امنیت غذایی جامعه با مراکز دانش بنیان ارتباط مستمر داشته و کار‌های تحقیقاتی و پژوهشی را سرلوحه کار‌های خویش قرار دهد و در راستای گزارش دهی و ارائه راهکار به جهت افزایش بهره وری به مسئولین پیش قدم باشد.

امام جمعه اردبیل با بیان اینکه معتقدم اگر بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در جمعیت دامی کنترل و مهار نشود قطعاً با ورود به جمعیت انسانی، جامعه را فلج کرده و بحران امنیتی و اجتماعی بوجود می‌آورد گفت: کوچکترین بی توجهی در این حوزه خسارت‌های جبران ناپذیری به دنبال دارد.

آیت الله عاملی بیان کرد: دامپزشکی در مأموریت‌های خود تکلیف سنگینی در حفظ و بهبود شاخص‌های سلامت بر عهده دارد.

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل نیز گزارش مبسوطی از فعالیت‌ها و عملکرد دامپزشکی در حوزه‌های مختلف ارائه کرد و ضمن تشریح وظایف حاکمیتی و اجرائی دامپزشکی گفت: حدود ۹۰ درصد از وظایف دامپزشکی در حوزه اجرائی و در بخش‌های مختلف صدور پروانه دامداریها، مرغداری‌ها و آبزیان و نیز در حوزه پیشگیری و درمان و تهیه و توزیع واکسن‌های دامی به بخش خصوصی واگذار شده است.

بهلول تکلوی گفت: ۱۰ درصد دیگر جزء وظایف حاکمیتی دامپزشکی در حوزه‌های بیماری‌های مهم و استراتژیک دامی است که قابل واگذاری به بخش خصوصی نیست.

او بیان کرد: ۴ درصد تولیدات دامی کشور در استان اردبیل تولید می‌شود که حدود ۳۰-۲۵ درصد تولیدات به مصرف داخل استان رسیده و بقیه به صورت خام از استان خارج می‌شود که تأثیرات منفی در حوزه اشتغال، افزایش و بهره وری بدنبال دارد.

او بیان کرد: حراست از این سرمایه عظیم دامی در راستای تولید و فرآورده دامی به مثابه ایجاد اشتغال و ثبات شغلی افراد فعال در این صنف است و دامپزشکی همواره در حال خدمت رسانی است.

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل با اشاره به اینکه همکاران دامپزشکی به صورت شبانه روزی در تأمین غذا و امنیت غذایی جامعه و حفظ و حراست از جمعیت دامی، در صعب العبورترین و دورافتاده‌ترین روستا‌ها و شرایط نامناسب آب و هوائی تلاش می‌نمایند افزود: تمام تلاش و همت خود را به کار خواهیم بست تا در بحث کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها سلامت جامعه را تأمین نمائیم.

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.