سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خوشمزه‌ترین کیک وانیلی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک خمیر غلاف وانیل را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پخش شدن بوی کیک وانیلی ما را به یاد کودکی‌مان می‌اندازد، زمانی که مادر یا مادربزرگمان در خانه کیک می‌پختند. کیک وانیلی مطمئنا یکی از خوشمزه‌ترین و خوش‌عطرترین کیک‌ها به شمار می‌آید و طرفداران زیادی دارد. کیک خمیر غلاف وانیل که در ادامه دستور پخت آن بیان می‌شود کیکی مرطوب و غنی است. پس با طرز تهیه آن با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک وانیلی

خامه ترش یک تا یک و نیم فنجان
خمیر غلاف وانیل یک قاشق چای‌خوری
آرد کیک چهار فنجان
شکر نصف لیوان
بیکینگ پودر نصف قاشق چای‌خوری
نمک دو قاشق چای‌خوری
روغن کانولا یک چهارم فنجان
سفیده تخم مرغ شش عدد
تخم مرغ بزرگ هم دمای اتاق دو عدد


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک وانیلی

قبل از هر کاری دمای فر را تا دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید. در یک کاسه کوچک خامه ترش، غلاف وانیل و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند و بگذارید این مخلوط ۱۰ دقیقه بماند.

در تابه گرد پخت کیک، کاغذ روغنی قرار دهید.

آرد کیک، شکر، بیکینگ پودر و نمک را با هم دو بار در یک کاسه بزرگ هم بزنید. کره و روغن کلزا را اضافه کنید و خوب ورز دهید.

کل سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و مجدد خوب ورز دهید. تخم مرغ‌ها را هم یک باره اضافه کنید و همه را خوب با هم مخلوط کنید.

خمیر را به قابلمه‌های آماده منتقل کنید و اجازه دهید کیک ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزد. ۱۰ دقیقه قبل از خارج کردن کیک از قابلمه بگذارید ظرف خوب خنک شود. کاغذ را بردارید و کیک را در یخچال بگذارید تا خوب خنک شود.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۳۸ ۰۹ مهر ۱۳۹۹
چقدر لم خوش بود کیک ساده وزیبا دیدم
ناشناس
۲۳:۴۵ ۰۱ مهر ۱۳۹۹
خامه ترش، خمیر غلاف وانیل، روغن کانولا.
بهتره تو دستور آشپزی جایگزین بعضی مواد که به راحتی گیر نمیاد یا تو هر خونه ای پیدا نمیشه هم گفته بشه.