به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سیب زمینی خود از منابع با کیفیت کربوهیدرات است و در کنارش تخم مرغ نیز دارد که پروتئین را تامین میکند سبزیجات دیگر نیز در این سالاد به کار رفته که علاوه بر مواد مغذی حاوی فیبر هستند. این سالاد را در کنار دیگر غذاها میتوانید به کودک خود نیز بدهید، چون هم ظاهری دلپذیر دارد و هم بسیار مقوی است.
مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ
۹۰۰ گرم سیب زمینی
یک قاشق غذا خوری بعلاوه یک دوم قاشق چای خوری نمک
سه قاشق غذا خوری سرکه سفید
یک دوم از یک پیاز قرمز کوچک
یک ساقه بزرگ کرفس
یک دوم فنجان خیار شور برش خورده
یک دوم فنجان برگ جعفری
یک دوم فنجان مایونز
یک دوم قاشق چای خوری سس خردل
یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
تخم مرغها را در یک قابلمه قرار دهید و روی آنها آب سرد بریزید. آب را به جوش بیاورید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید ۱۴ دقیقه بجوشد. در همین طول یک کاسه بزرگ آب یخ آماده کنید. تخم مرغها درون کاسه آب یخ بریزید. اجازه دهید حداقل ۱۰ دقیقه یا یا بیش از یک ساعت داخل آب بمانند تا زمانی که آماده استفاده شوند.
سیب زمینیها را پوست بکنید و خرد کنید (نه خیلی کوچک نه خیلی بزرگ). سیب زمینیها را درون یک قابلمه بزرگ قرار دهید و رویشان آب سرد بریزید. آب را به جوش بیاورید. یک قاشق غذا خوری نمک اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا سیب زمینیها آرام جوش بخورند، سیب زمینیها را به مدت ۸ دقیقه یا تا زمانی که نرم و قابل مصرف شوند روی حرارت نگه دارید. سیب زمینیها را از آب بیرون بیاورید و داخل یک کاسه قرار دهید، سپس روی آنها سرکه بریزید. به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید بمانند تا دمای آنها کم شود.
در این طول پیاز را به خوبی خرد کنید سپس با آب سرد آب کشی کنید و خشکشان کنید. کرفس، خیارشور و جعفری را هم خرد کنید. در یک کاسه بزرگ مایونز، پیاز، کرفس، خیارشور، جعفری، خردل، فلفل و یک دوم نمک باقی مانده را میکس کنید. تخم مرغها را پوست بکنید و خرد کنید.
سیب زمینیها را که حالا سرد شده اند با سسی که درست کردید به آرامی مخلوط کنید. سپس تخم مرغها را نیز اضافه کنید. بلافاصله سرو کنید.
نکته: بهتر است این سالاد را بلافاصله بعد از آماده کردن سرو کنید، اما اگر روی آن روکش بگذارید و در یخچال نگه دارید تا بیش از دو روز میماند.
منبع: خبربانو
انتهای پیام/