در این مطلب دستورالعمل تهیه خوراک گوشت آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کمتر کسی است که کوفته قلقلی را دوست نداشته باشد. مخصوصا اگر با سبزیجات معطر تازه و پنیر‌ها خوش‌طعم پر شده و با یک سس مخصوص طعم‌دار شده باشد. کوفته قلقلی که غذای محبوب بچه‌هاست، می‌تواند به یک غذای اصلی و مدرن برای مهمانی‌ها تبدیل شود. کافی است کمی خلاقیت به خرج داده و ترکیبش را تغییر دهید تا همه مهمان‌هایتان از طعم این غذای ساده و خاص لذت ببرند. در این مطلب طرز تهیه خوراک گوشت ساده‌ای را به شما آموزش می‌دهیم که با کوفته قلقلی آماده شده است.

مواد لازم برای تهیه خوراک گوشت با کوفته قلقلی

روغن سرخ کردنی دو قاشق غذاخوری
پیاز زرد یا سفید دو عدد
سیر پنج حبه
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
جعفری تازه دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ یک عدد
نمک دریا دو قاشق چای‌خوری
پودر سوخاری یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
فلفل قرمز به مقدار لازم
کره پاستوریزه سه قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی تند دو فنجان
پودر پنیر پارمسان دو قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید

طرز تهیه خوراک گوشت با کوفته قلقلی

روغن سرخ کردنی را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید. حالا یکی از پیاز‌ها را که نگینی و ریز خرد شده در روغن بریزید و تفت دهید. وقتی پیاز‌ها سبک شدند و رنگشان طلایی روشن شد، سیر خرد یا رنده شده را به آن‌ها اضافه کنید. حدود یک دقیقه دیگر مواد را روی حرارت نگه دارید و هم بزنید. سیر داغ و پیازداغ شما آماده است؛ می‌توانید شعله را خاموش کنید.

گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بزرگ بریزید. پیاز و سیر سرخ شده را به گوشت اضافه کنید. حالا جعفری خرد شده و تخم مرغ را همراه با پودر سوخاری، پودر پارمسان و نمک و فلفل سیاه در کاسه ریخته و همه مواد را با هم چنگ بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس کوفته قلقلی‌ها را در همان تابه‌ای که پیازداغ را آماده کرده بودید، با یک قاشق روغن سرخ کنید.

در مرحله بعد روش تبدیل کرده کوفته‌ها به یک خوراک آبدار و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

کره را روی حرارت ملایم آب کنید و پیاز دوم را که خلالی و باریک خرد کرده‌اید در کره بریزید. وقتی پیاز رنگ گرداند و سبک شد، یک قاشق جعفری تازه را همراه با فلفل قرمز و سس گوجه فرنگی ساده یا فلفلی که آماده کرده‌اید به مواد روی اجاق اضافه کنید. اگر سس گوجه فرنگی‌تان رقیق نیست، نصف فنجان آب به آن اضافه کنید. کوفته قلقلی‌های سرخ شده را در سس بیندازید و در قابلمه را بگذارید تا آب سس به اندازه دلخواه جمع شود.


چند نکته

به جای پیازداغ، برای تهیه سس کوفته‌ها می‌توانید از پیاز کاراملی هم استفاده کنید. می‌توانید در زمان سرو هم کمی پودر پنیر پارمسان روی این خوراک بپاشید.

اگر نمی‌خواهید این گوشت‌های خوشمزه را به شکل خوراک سرو کنید، می‌توانید با استفاده از آن‌ها اسپاگتی متفاوت با کوفته قلقلی یا یک کاسرول کوفته قلقلی خوشمزه را آماده کنید.

 

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.