سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کباب کنجه لاری، غذایی منحصر به فرد

در این مطلب دستورالعمل تهیه کباب کنجه لاری آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کباب کنجه لاری، غذایی است که خود لارستانی‌ها به مناسبت‌های مختلف مانند عروسی ها، جشن‌های خانوادگی، مهمانی‌ها و صحرا از آن استفاده فراوان می‌کنند. کباب کنجه لاری را می‌توان از چند نوع گوشت از قبیل: گوشت بز، گوسفند، مرغ، گاو و گوساله تهیه کرد.

مواد لازم:

گوشت فیله ۱ کیلو
ماست پرچرب ۲ لیوان
پیاز بزرگ ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

ابتدا گوشت را تکه تکه کنید و آن‌ها را درون یک کاسه بریزید. پیاز را هم خرد کنید و روی آن بریزید.

ماست چکیده را نیز همراه با نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. با دست آن‌ها را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. کاسه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار داده تا ماست‌ها و مواد دیگر به خورد گوشت بروند و گوشت حالت ترد و نرم پیدا کند.

سپس گوشت‌ها را همانمطور که کمی به ماست آغشته اند، به سیخ بکشید و آن‌ها را روی منقل زغالی قرار دهید و کباب کنید. طی این مدت سیخ‌ها را مرتب بچرخانید تا گوشت نسوزد و همه‌ی قسمت آن پخته شود.

منبع: ایران کوک

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۰
فریدون
۲۳:۰۶ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
دیگه نیشدر به زخم مردم نزنید لطفا
ناشناس
۲۰:۰۷ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
ای باباماکه گوشت نمیبینیم چه برسه کباب
مهدی
۱۸:۵۸ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
وجدانا الکی هی نگیدپول نداریم.تومملکت ماهیچکس وجودنداره3سال گوشت نخورده باش.مگراینکه معتادباشه یابدهکار .والا فراوونی تومملکت مازیاد
زهرا
۲۳:۱۷ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
فراوانی هست منتها برای پولدارها نه بی پولهاو پایین دستها
ناشناس
۱۶:۰۹ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
باید سه روز کار کنی تا یه کیلو گوشت بخری پس فقط نگاه دود میکنیم
زهرا
۲۳:۱۸ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
واقعا
ک.م
۱۵:۵۵ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
پولدارا کباب
پی پولا دودکباب
ناشناس
۱۴:۳۳ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
به به کباب خوشمزه که گیره ما نمی آید بوشم بفهمیم خوبه این گار خوردیم
محسن
۰۷:۳۹ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
کباااااب اونم از نوع لاااااری !!!!!!!!
محسن
۰۶:۲۴ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
به به
ناشناس
۰۴:۴۷ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
مگه کسی هم کباب می خوره که چطورباشه من که سه سال گوشت قرمز ندیدم بقیه نمیدونم
ناشناس
۱۹:۴۲ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
سلام
راست میگی؟؟؟
ناشناس
۲۱:۱۰ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
از باد هوا زنده ای پس
س
۲۳:۵۹ ۱۴ شهريور ۱۳۹۹
این لاری نیست من ۲۰سال پیش این کبابو درست کردم تازه زعفرانم ریختیم بعضی وقتاکیویم میزنیم
ناشناس
۲۳:۱۵ ۱۴ شهريور ۱۳۹۹
هرکی پول داره کباب لاری بخوره هرکی پول نداره بویش را بالابکشه ازبویش لذت ببره
ناشناس
۱۳:۱۸ ۱۶ شهريور ۱۳۹۹
کباب لاری!!!!!!! لاری کجا خرج خودش میکنه گراشی ها پول دارن کباب ماستی مال گراشه
ناشناس
۲۲:۴۰ ۱۴ شهريور ۱۳۹۹
کباب لاری محشره
قاسم
۱۴:۰۰ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
پس پیازش چی شد
ناشناس
۱۴:۱۴ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
کباب لاری بیشتر بیشتر از صد سال قدمت داره چطور شما بیست سال قبل خوردید ولاری نبوداه حتما چیز دیگه خوردین