به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ترشی خیار و پیاز ورقه شده را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
خیار: ۱ عدد، بزرگ
پیاز قرمز: ۱/۴ عدد
شکر: ۳/۴ پیمانه
سرکه برنج: ۱ پیمانه
فلفل قرمز خرد شده: ۲ قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱. از یک رنده مخصوص ورقه کردن برای ورقه کردن خیار استفاده میکنیم. برشها باید نازک و یکدست باشند البته نه آنقدر که خیار له شود. خیار ورقه شده را داخل کاسه بریزید و روی آن را پیاز ورقه شده و فلفل قرمز خشک خرد شده بریزید.
۲. این مخلوط را داخل شیشه دردار بریزید یا شیشه درب واشردار بریزید. شکر و سرکه سفید را با هم هم بزنید تا زمانی که شکر حل شود سپس آن را روی خیار و پیاز بریزید.
۳. درب آن را محکم ببندید و حداقل به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال نگهداری کنید. آن را ظرف سه روز استفاده کنید تا با بهترین کیفیت آن را مصرف کنید.
جایگزینها:
در این دستور توصیه به استفاده از سرکه برنج میشود، چون کاملا سفید رنگ است و برای ترشیهایی که بخواهیم داخل آن را ببینیم و ظاهر زیبا داشته باشند، خیلی خوب است. اما میتوانید در عوض آن از سرکه سیب نیز استفاده کنید. این سرکه هم گزینه خوبی از لحاظ طعم برای جایگزینی است.
به جای فلفل قرمز خشک خرد شده میتوانید فلفل سیاه را به صورت دانههای کمی خرد شده اضافه کنید یا حتی میتوانید فلفل سبز هالوپینو را به صورت ورقه ورقه درآورده و داخل شیشه بریزید.
اگر مقدار زیادی خیار دارید این روش خوبی برای ترشی انداختن آنها است، اما گاهی اوقات دوست دارید چیزهای دیگری هم به آن اضافه کنید. سعی کنید هویج یا تربچه ورقه شده را به آن اضافه کنید. چند سبزی گرد با برشهای یکسان طرح زیبایی در شیشه شما ایجاد خواهد کرد.
اگر میخواهید سبزی معطر تازه به ترشی اضافه کنید. آنها را هم داخل کاسه بریزید سپس همراه مواد داخل شیشه کنید. سبزیهای معطری مثل ریحان، ارگانو و شوید خیلی خوب هستند.
بهتر است این ترشی را ظرف یک هفته مصرف کنید.
منبع: برترینها
انتهای پیام/