به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک موز را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۴ عدد تخم مرغ بزرگ
۱۲۰ گرم شکر قهوهای (جایگزین شکر سفید)
۳۰۰ گرم موز پوره شده، (فقط کافیه با چنگال موزو پوره کنید)
۲۲۵ گرم آرد
۳/۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱/۴ قاشق غذاخوری جوش شیرین
۱۵۰ گرم روغن
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر و موز رو با سرعت زیاد همزن بزنید تا پف کنن بعد آرد رو الک کنید و داخل مواد بریزید و با لیسک هم بزنید. روغن رو اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن (بیش از حد مخلوطش نکنین). این کیکو میتونین داخل قابلمه درستش کنین و بدون فر. اگه فر دارین توی دمای ۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه تا وقتی طلایی بشه بزارید تا بپزه. اگر میخواهید یک تکه موز رو برش بزنید بزارید روی مواد. اینکارو ده دقیقه قبل از اینکه از فر درش بیارین انجام بدین.
منبع:istgahe.shekam
انتهای پیام/