در گزارش زیر طرز تهیه کدو پلو را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کدو پلو بر دو نوع است یکی کدو پلو مازندرانی و دیگری کدو پلو سیستانی  در اینجا می‌خواهیم شما را با کدو پلو استان سیستان و بلوچستان آشنا کنیم. این غذا با کدو سبز تهیه می‌شود و با مدل شمالی آن متفاوت است.


مواد لازم

پیاز متوسط: ۲ عدد
گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم
کدو: ۳۰۰ گرم
شوید تازه خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
برنج: ۴ پیمانه
کشمش: ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
ادویه پلویی: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا پیاز را در روغن تفت می‌دهیم.

گوشت و ادویه و مقدار آب به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد.

کدو‌ها را در مقدار کمی روغن تفت داده پس از پختن گوشت همراه شوید خرد شده به آن اضافه می‌کنیم.

در آخر برنج را آبکش کرده مخلوط آماده شده را به همراه کشمش لا به لای برنج پخش می‌کنیم و می‌گذاریم دم بکشد.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۵ ۱۲ شهريور ۱۳۹۹
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۳ ۱۱ شهريور ۱۳۹۹
خوب بود ممنون