سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سوپ بروکلی با شیر

در این مطلب دستورالعمل تهیه سوپ بروکلی با شیر آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بروکلی از خانواده کلم ها و جزو سبزیجاتی است که سرشار از ویتامین C بوده و خواص ضد سرطانی دارد. بهترین روش پخت بروکلی بخارپز کردن آن است که در این حالت تمام ویتامین ها و خواص مفید آن حفظ می گردد.

معمولاً ما بروکلی را فقط به عنوان دورچین غذاهای گوشتی استفاده می کنیم اما می‌شود با آن غذاهای خوشمزه ای نیز درست کرد. یکی از این خوراک های خوشمزه سوپ بروکلی با شیر است که یک غذای رژیمی محسوب می شود. اگر می خواهید این سوپ را خوشمزه تر و مجلسی تر داشته باشید می توانید در آن از خامه یا کره یا بشامل یا پنیر چدار هم استفاده کنید.

مواد لازم:
خامه.. نصف پاکت
سیب زمینی..۱ عدد
بروکلی. نیم کیلو
پیاز.۱ عدد
شیر..۲ لیوان
روغن مایع..۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل.. به مقدار لازم


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

ابتدا پیاز را رنده می‌کنیم. سیب زمینی و بروکلی‌ها را به قطعات کوچک خرد کرده و با روغن درحد ۲ دقیقه تفت می‌دهیم بعد ۳ لیوان آب ریخته و با حرارت ملایم برای ۴۵ دقیقه میپزیم. سپس با گوشکوب برقی یا بلندر کاملا مخلوط کرده و دوباره روی حرارت می‌گذاریم. در ظرف دیگری خامه و شیر را همراه نمک و فلفل مخلوط کرده و داخل سوپ می‌ریزیم. بعد از ۱۵ دقیقه سوپ آماده است.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.