
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بلغور پلو یکی از غذاهای محلی و محبوب استان خراسان جنوبی است. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه این پلوی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
بلغور ۱.۵ لیوان
پیاز ۱ عدد
گوجه ۱ عدد
فلفل قرمز ۳ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب ۳ لیوان
نمک به مقدار لازم
بیشتربخوانید
طرز تهیه:
▪️بلغور را از ۲ ساعت قبل خیس بدهید. در ظرفی که میخواهید پلو درست کنید پیاز خرد شده را با روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود سپس گوجه و فلفل را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم. وقتی خوب تفت داده شد آب را ریخته و منتطر میمانیم جوش بیایید بلغور را داخل آب میریزیم و اجازه میدهیم با حرارت ملایم بپزد و آبش خشک شود بعد درب قابلمه را گذاشته و دم میدهیم.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/
چجور بلغوری ،بیشتر توضیح بدید