سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش تهیه گراتن بروکلی

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه گراتن بروکلی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بروکلی از آن دسته سبزیجاتی است که خواص بیشماری دارد، اما طعم ویژه آن باعث می‌شود که زیاد طرفدار نداشته باشد و اگر احیانا استفاده شود به دلیل رنگ زیبایش و به عنوان تزیین به کار برده می‌شود. در این غذا گراتن بروکلی و همچنین استفاده از سس ماست و پنیر، طعم آن را پوشانده و شما را به خوردن آن علاقه‌مند می‌کند.

مواد لازم:

بروکلی ۹۵۰ گرم
شیر ۱ لیوان
خامه   نصف لیوان
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱۲ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل  به مقدار لازم


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

بروکلی‌ها را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و بعد داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
در ظرفی دیگر سس را آماده می‌کنیم. آرد را همراه کره تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس خامه و شیر را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا غلیظ شود. بروکلی‌ها را در ظرف مناسبی ریخته و از سس روی ان می‌ریزیم و در نهایت پنیر پیتزا را روی کل مواد ریخته و داخل فر می‌گذاریم.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.