سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کوکوی رشته‌ای

در این مطلب دستورالعمل تهیه کوکوی رشته‌ای آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در کوکوی رشته‌ای سیب زمینی با رنده مخصوص به شکل رشته‌ای رنده شده و با مخلوط شدن با مواد دیگر سرخ می‌شود. در ادامه با ما همراه باشید تا با روش تهیه این کوکوی خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم:

سیب زمینی ۲.۵ پیمانه، رشته‌ای رنده شده

تره فرنگی یا پیازچه ۲ ساقه

آرد ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۲ عدد، زده شده

نمک و فلفل به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


روش تهیه:

سیب زمینی‌ها را شسته و پوست آن‌ها را بگیرید. سپس به کمک رنده مخصوص به صورت رشته‌ای رنده کنید. تره فرنگی یا پیازچه را خرد کرده و همراه با آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل به سیب زمینی‌ها اضافه کرده و مخلوط کنید. چند قاشق روغن در ماهیتابه نسبتا بزرگی ریخته و روی حرارت بگذارید، از مایه کوکو با فاصله درون روغن بریزید و هر دو سمت کوکو‌ها را سرخ کنید، سپس در ظرف دلخواه چیده و همراه با سبزی یا سالاد سرو کنید.

منبع: آکاایران

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.