سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مربای پوست پسته خام زعفرانی + خواص

در گزارش زیر طرز تهیه مربای پوست پسته را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فصل پسته تازه  بد نیست هم خود پسته را بخورید و هم پوست آن را دور نیندازید. می‌دانستید مربای پوست پسته طبع گرمی دارد و یک وعده مقوی برای صبحانه به خصوص برای کسانی است که معده سردی دارند؟ این در حالی است که مربای پوست پسته تازه و خام یک داروی طبیعی خوب برای رفع بوی بد دهان است.


مواد لازم

پوست پسته: ۵۰۰ گرم

شکر: ۵۰۰ گرم

خلال پسته: ½ فنجان

زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه

آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری


طرز تهیه

برای درست کردن مربای پوست پسته خام و تازه باید از پوست پسته‌های سالم و بدون لک استفاده کنید. پس بهتر است وقتی پسته تازه و خام می‌خرید تا پیش از این‌که پوست پسته‌ها سیاه و لک‌دار شود آن‌ها را جدا کنید. پسته‌ها را خوب بشورید و پوست پسته‌ها را جدا کنید و هر کدام را به دو قسمت تقسیم کنید.

حالا باید تلخی پوست پسته‌ها را بگیرید. برای این کار ۳ بار پوست پسته‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و هر بار با آب سرد آبکش کنید. به این ترتیب تلخی پوست پسته به طور کامل گرفته شده و رنگ آن‌ها شفاف می‌شود. در مرحله آخر آبکش کردن پوست پسته‌ها را به مدت ۱ ساعت در آب سرد بگذارید.

 

در این فاصله شهد مربا را درست کنید. شکر را با یک و نیم لیوان آب حل کنید و روی شعله ملایم گاز هم بزنید. وقتی آب به جوش آمد زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بزند و سپس شعله گاز را خاموش کنید. حالا پوست پسته‌ها را از آب سرد آبکش کنید و وقتی آب آن‌ها گرفته شد داخل شهد بریزید. مربای پوست پسته را به مدت ۲ الی ساعت روی شعله ملایم گاز بپزید تا حسابی جا بیفتد و شهد مربا غلیظ شود. در ۵ دقیقه به پایان پخت، خلال پسته و آبلیمو را اضافه کنید و بعد از این‌که مربا ۴ یا ۵ جوش زد شعله گاز را خاموش کنید. اجازه دهید مربا کاملا سرد شود و سپس در شیشه‌های خشک، تمیز و بدون بو بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.


خواص پوست پسته تازه برای سلامت بدن

*پوست پسته بوی بد دهان را از بین می‌برد پس پوست پسته تازه را با دندان بجوید.

*دم کرده و جوشانده پوست پسته اسهال را بند می‌آورد.

*دم کرده پوست پسته سکسکه را بند می‌آورد.

*اگر داخل دهان‌تان زخم شده پوست پسته تازه را بجوید.

*مالیدن پوست پسته تازه روی لثه‌ها باعث محکم شدن آن‌ها می‌شود.

*اگر حالت تهوع و استفراغ دارید پوست پسته خام را با مقداری آب دم کنید و به صورت دمنوش بنوشید.

 

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.