به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خوراک بادمجان ژاپنی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
بادمجان ۱ عدد
هویج خرد شده مقداری
فلفل دلمه رنگی خرد شده مقداری
پیازچه خرد شده مقداری
سوسیس خرد شده یک عدد
بادمجان بدون پوست خرد شده مقداری
تخم مرغ ۲ عددارد یک قاشق غذاخوری
نمک وفلفل وپودر سیر به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه:
همه مواد خرد کرده با هم مخلوط میکنیم و آرد وتخم مرغ به مواد اضافه کرده همراه ادویه ها و هم میزنیم تا کل مواد با هم مخلوط شود.
بادمجانها را با پوست حلقه کرده نیم ساعت در آب نمک گذاشته و در آب کش ریخته.
وسط بادمجانهارو حلقهای با قاشق درآورده و حلقههای بادمجان در روغن گذاشته و وسطش با مواد پر کرده ودرب ظرف را میگذاریم با حرارت ملایم سرخ شود وحلقه هارو برگردانده وطرف دیگر آنرا سرخ میکنیم.
منبع: amoozesh fastfood
انتهای پیام/
سخت نگیرید