سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دسر خوشمزه محلبی انجیر

در این مطلب دستورالعمل تهیه محلبی انجیر آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر دنبال یک دسر خوشمزه و دوست داشتنی هستید که بشه با انجیر درست کرد حتما محلبی انجیر رو تست کنید.

موادلازم:
انجیر تازه ۴۰۰ گرم
شکر ۱ پیمانه سرپر
شیر ۴ لیوان
نشاسته گل ۱/۳ پیمانه
وانیل ۱/۲ ق چ
کره ۱ ق م
تخم شربتی ۱ ق غ
گردو ۱/۳ پیمانه


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

اول انجیر‌ها رو پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید. داخل قابلمه‌ای شیر، شکر و نشاسته رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا به غلظت برسه.

سپس وانیل و کره رو اضافه و از روی حرارت بردارید و سپس انجیر و گردوی خرد شده و تخم شربتی رو که با کمی آب گرم خیس کردید و حجم دار شدن، رو هم اضافه کنید و داخل لیوان‌ها ورقه نازک انجیر رو بچسبونید و از مایه داخلشون بریزید و در یخچال بذارید تا خودشو بگیره. برای تزیین هم از انجیر، گردوی خرد شده، بلوبری و چند برگ نعنا استفاده کنید تا خوشکل بشن. نوش جان.

نکته: از انجیر خشک هم میتونید استفاده کنید.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.