سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه بیسکویت قارچی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه بیسکویت قارچی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه والس شکلاتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

‌طرز تهیه:

یه پیمانه آرد و ۱۰۰ گرم کره و یه قاشق غذاخوری پودر قند و ۴ پنیر خامه‌ای (۲۰۰ گرم) و کمی وانیل رو با هم مخلوط میکنیم.
_ تا وقتی یه خمیر نرم بدست بیاد مخلوطو ورز بدید.
_ نیمی از خمیرا رو به شکل توپ در بیارین نصف دیگشونم شکل اشک در بیارین.
_ بعد خمیرا رو ربع ساعت بزارین توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه.


بیشتر بخوانید


_ با چاقو  وسط دایره‌ها رو خالی کنید تا بتونین ساقه رو واردش کنین
_ شکلات سفید رو به روش بنماری آب کنید و به کمکش ساقه و کلاهک قارچو بهم بچسبونید و بزارید توی یخچال تا بهم بچسبن
_ روی قارچ‌ها رو داخل شکلات بنماری شده فرو کنید، باز بزارین توی یخچال تا خودشو بگیره بعد یک پیمانه پودر قند روشون الک کنید.
نوش جان‌

منبع: ashpaziie_modern

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.