سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک نارگیلی ساده‌ خانگی

آماده کردن کیک نارگیلی در خانه کار بسیار آسان و راحتی است و می‌توانید با افزودن مواد اولیه ساده به کیک‌تان طعم و مزه آن را بهتر کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طریقه پخت کیک نارگیلی ساده و خوشمزه در خانه بسیار ساده است، برای تهیه این کیک فوق العاده خوش طعم می‌توانید به دستور پخت در این مطلب توجه کرده و با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

آماده کردن کیک نارگیلی در خانه کار بسیار آسان و راحتی است و می‌توانید با افزودن مواد اولیه ساده به کیک‌تان طعم و مزه آن را بهتر کنید.

- تخم مرغ ۶ عدد (زرده و سفیده جدا شود)
- آرد ۳ پیمانه
- شکر یک پیمانه
- شیر یک پیمانه
- روغن مایع یک دوم پیمانه
- پودر نارگیل یک و یک دوم پیمانه
- بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
- وانیل کمی


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:
ابتدا ۶ عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و زرده و سفیده آن‌ها را جدا نموده و در دو کاسه مجزا بریزید مراقب باشید که هیچ ذره‌ای از زرده‌ها داخل سفیده نباشد.

 

چون در غیر این صورت سفیده پف نمیکند. حالا سفیده‌ها را با هم زن برقی انقدر بزنید تا پف کرده و حالت ابری پیدا کند طوری که اگر کاسه را برگردانید ذره‌ای از سفیده بیرون نریزد.

 

حالا سراغ زرده‌ها رفته و آن‌ها را به همراه یک پیمانه شکر خوب هم بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود سپس وانیل را افزوده و ۱/۲ پیمانه روغن مایع بریزید و مواد را مجدد هم بزنید تا یکدست شود.

 

در ادامه یک پیمانه شیر را افزوده و باز هم مواد را مخلوط نمایید. در نهایت ۳ پیمانه آرد را کم کم به موادتان اضافه کنید و مخلوط نمایید.

حالا سفیده فرم گرفته را به آرامی به موادتان در چند مرحله اضافه کنید و با یک لیسک هم بزنید تا خمیر کیک یکدست شود.

در مرحله آخر یک و نیم پیمانه پودر نارگیل تازه را به خمیر افزوده و در حدی که مواد مخلوط شود هم بزنید.

 

قالب را چرب نموده و خمیر را داخل آن بریزید و برای ۵۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه بپزید. بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شود.

 

سپس از قالب خارج نموده و سرو کنید، برای تزیین میتوانید کیک را با خامه پوشانده و روی دیواره‌ها و سطح آن نارگیل رنده شده و برشته شده بریزید.

 

کمی فشار دهید با دست تا نارگیل‌ها به کمک خامه به دیواره‌های کیک بچسبد و یا اینکه خامه و نارگیل رنده شده را با هم مخلوط نموده و روی کیک بمالید.

 

منبع: تبیان

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.