سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دنده پلوی ایلام

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه دنده پلوی ایلام را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دنده پلو یکی از غذا‌های معروف ایلامی است که بسیار خوشمزه و لذیذ می‌باشد. در تهیه این غذا، چون از دنده گوسفند استفاده می‌شود و چربی زیادی دارد نیازی به افزودن روغن نیست. برای تهیه آن  بهتر است گوشت را از شب قبل مزه دار کنید تا دنده پلو شما طعم بهتری بگیرد.

مواد لازم:

- دنده (گوسفندی) ۱ کیلوگرم
- برنج ۶ پیمانه
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- پیاز (سرخ شده) ۳ قاشق غذاخوری
- زیره (ساییده شده و پلویی) ۲ قاشق سوپخوری
- دارچین ۱ قاشق سوپخوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:
ابتدا کمی روغن و زردچوبه کف قابلمه ریخته روی حرارت قرار می‌دهیم تا روغن بجوشد. دنده‌ها را نمک و فلفل زده و از طرف چربی دنده کف قابلمه می‌چینیم و زیر آن را خیلی خیلی کم می‌کنیم.

در ظرفی جداگانه برنج را به مرحله آبکشی رسانده و پس از آبکش کردن آن را روی دنده‌ها ریخته و لابه‌لای آن پیاز داغ، زیره و دارچین می‌دهیم.

در قابلمه را دم‌کنی گذاشته و با شعله ملایم دو ساعت دم می‌کنیم تا گوشت دنده پخته و برنج هم دم بکشد. پس از پخت، برنج را در دیس برمی‌گردانیم تا ته دیگ دنده آن دیده شود.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۲۸ ۱۹ مرداد ۱۳۹۹
ممنون از آموزشتون خانمهای ایلامی کپه رو هم عالی درست میکنن
ناشناس
۱۰:۰۹ ۱۹ مرداد ۱۳۹۹
جان خودت پیاز ودوغ هم باش بخورید.
حسین
۰۹:۰۴ ۱۹ مرداد ۱۳۹۹
خوبه
ناشناس
۱۸:۴۹ ۱۸ مرداد ۱۳۹۹
من ممنون میشم از آموزشتون
ناشناس
۱۸:۰۲ ۱۸ مرداد ۱۳۹۹
این همه شاید طعم داشته باشه ولی هیچکدوم به دنده کباب کرمانشاهی نمیشه نمره دنده کرمانشاهی بیسته
ناشناس
۱۲:۲۹ ۱۸ مرداد ۱۳۹۹
ایلامی غذاهای خوبی دارند
ایران
۱۲:۰۹ ۱۸ مرداد ۱۳۹۹
دنده کباب غذای محلی لورستان(از مناطق لور نشین عراق،تا خلیج فارس)هست و در کلیه این مناطق طبخ و استفاده میشه
ناشناس
۱۲:۰۲ ۱۸ مرداد ۱۳۹۹
اگه گوشت بره بزغاله باشه خام بزارلای برنج هم پخته میشه هم خیلی خیلی خوشمزه میشه حتمایبارامتحانش کن مخصوصابراته چین
ناشناس
۱۰:۲۹ ۱۸ مرداد ۱۳۹۹
به به
ناشناس
۱۰:۲۲ ۱۸ مرداد ۱۳۹۹
سلام دنده را نپخته لای پلو بگذاریم مگه می پزه ؟؟؟
ا
۱۲:۳۴ ۱۸ مرداد ۱۳۹۹
دنده فیل هم ۲ ساعت به عنوان ته دیگ باشه میپزه
من
۰۶:۵۱ ۱۸ مرداد ۱۳۹۹
ممنون از خبرتون