سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ریش و قیچی قیمت خودرو در دستان خودروسازها/ پرچم گرانی خودرو همچنان بالاست!

قرار است قیمت خودرو هر سه ماه یکبار تغییر کند، آن هم بر اساس افزایش قیمت مواد اولیه، اما آیا شاهد افزایش قیمت مواد اولیه خواهیم بود؟

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  با تصمیم شورای رقابت قرار بر این است که خودروسازان هر سه ماه یکبار با افزایش نرخ تورم بخشی، قیمت خودرو را افزایش دهند. 

این تصمیم بر این اساس است که هر خودروساز با توجه به تورم بخشی می تواند اقدام به افزایش قیمت خودرو کند. افزایش قیمتی که می تواند در بازار آزاد اثرات منفی بسیاری بگذارد. 

این روزها در بازار آزاد به شدت شاهد افزایش قیمت هستیم که بیشتر از افزایش قیمت خودرو در کارخانه نشات گرفته است. قرار است قیمت خودرو هر سه ماه یکبار تغییر کند، آن هم بر اساس افزایش قیمت مواد اولیه، اما سوالی که پیش می آید شاهد افزایش قیمت مواد اولیه خواهیم بود؟ این اجازه افزایش قیمت خودرو هر ماه یکبار، قیمت مواد اولیه را تغییر خواهد داد؟


بیشتر بخوانید


افزایش قیمت خودروهای ساخت داخل با توجه به تورمِ بخشی

رضا شیوا رئیس شورای رقابت در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به افزایش قیمت خودرو در بازار و کارخانه، گفت: در اردیبهشت ماه دستورالعمل قیمت گذاری خودرو ارائه شد. شورای رقابت در آن دستورالعمل مصوب کرد که خودروهای ساخت داخل با توجه به تورمِ بخشی، می توانند افزایش قیمت داشته باشند.

این مقام مسئول ادامه داد: یکی از متغیرها در قیمت گذاری خودرو، متغیر تورم بخشی است یعنی قیمت تورم هر خودرو در بانک مرکزی محاسبه می شود. شورای رقابت موافقت کرد که به دلیل وضعیت تورمی که هم اکنون در کشور است، خودروسازان می توانند هر ۳ ماه یکبار به بانک مرکزی مراجعه کنند و تورم بخشی را به ستاد تنظیم بازار بفرستند تا قیمت محصولاتشان تغییر کند.

شیوا ادامه داد: در این صورت با تایید بانک مرکزی اگر تورم قابل ملاحظه ای بود می توانند به همان میزان افزایش قیمت داشته باشند. در حال حاضر هیچ تغییری در فرمول و قیمت خودرو نداریم، اما مجوز داده ایم که هر ۳ ماه یکبار با توجه به تورم بخشی اگر خودروسازها مایل بودند، می توانند از طریق ستاد تنظیم بازار اقدام کنند. 

رئیس شورای رقابت تشریح کرد: در آن زمان آنچه در فرمول محاسبه کردیم تا پایان خرداد ماه بود و اکنون خودروسازان می توانند برای ۳ ماه آینده تورم بخشی را بگیرند. 

این مقام مسئول در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه اگر خودروسازان افزایش قیمت داشته باشند، مجدد شاهد افزایش قیمت خودرو در بازار خواهیم بود؟ گفت: زمانی که تورم داریم و نهاده های تولید افزایش پیدا می کنند، هزینه تمام شده هر کالایی افزایش پیدا می کند  و وقتی افزایش پیدا کند، آنکه تولید کننده است مجبور به افزایش قیمت است.

شیوا بیان کرد: زمانی که فولاد، آلومینیوم، پلی استر و ... در طی ۳ ماه افزایش پیدا می کند، باید شاهد افزایش قیمت نهایی کالا باشیم، در کالاهای دیگر هم این اتفاق رخ می دهد و شاهد افزایش قیمت نهایی آن کالا خواهیم بود. آنچه که مسلم است زمانی که تقاضا بیشتر از عرضه باشد، همیشه شاهد افزایش قیمت خواهیم بود. 

رئیس شورای رقابت ادامه داد: خودروسازان در حال تلاش برای افزایش تولید خودرو هستند و قرار بر این است که هر ماه ۱۰۰ خودرو و در سال هزار و ۲۰۰ خودرو به بازار عرضه کنند و این قول را داده اند و باید به این وعده عمل کنند. این سیستم قرعه کشی که برای فروش خودرو در نظر گرفته اند باعث می شود تا در چند ماه آینده شاهد تعادل در بازار خودرو باشیم.

این مقام مسئول ادامه داد: بانک مرکزی آمار تمام نهاده های تولید را هر سه ماه یکبار اعلام می کند و اگر نهاده های تولید افزایش قیمت داشته باشد خودروساز می تواند اقدام به این افزایش کند.

گرانی خودرو درب کارخانه هر ۳ ماه یکبار!

فرشاد مقیمی مدیر عامل ایران خودرو در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص افزایش قیمت خودرو هر سه ماه یکبار، گفت: بر اساس قانونی که تنظیم شده، هر زمانی که به خودروسازان اعلام کنند، بر اساس همان دستورالعمل کار افزایش قیمت را انجام خواهیم داد. امروز تنها مجری تصمیمات هستیم و سعی می‌کنیم مجری درستی در اجرای کار‌ها باشیم.

مدیر عامل ایران خودرو با اشاره به اینکه وضعیت تولید خودرو در کشور مناسب است، گفت: جلساتی را با شورای رقابت برگزار کردیم و به دنبال رساندن بازار به آرامش هستیم.

مدیرعامل ایران خودرو ادامه داد: در جلسه با اعضای شورای رقابت به نکات اشاره کردیم به طوری که باید به این موارد توجه شود. مکانیزم شورای رقابت به این صورت بود که سال ۹۰ را مبنا قرار می‌داد و در نهایت تورم سال‌های مختلف را لحاظ می‌کرد تا به قیمت برسد، این در حالیست که برخی از خودرو‌ها در سال ۹۰ تولید نمی‌شد و برخی از خودرو‌هایی که الان تولید می‌شود با خودرو‌های آن زمان به لحاظ فنی متفاوت است.

افزایش قیمت ۳ ماه یکبار مواد اولیه خودرو!

مجید باقری قائم مقام گروه خودروسازی سایپا در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به افزایش قیمت خودرو، گفت: با توجه به افزایش قیمت  مواد اولیه خودرو، بناست که قیمت نهایی خودرو هر سه ماه یکبار تغییر کند و این تصمیمی است که گرفته شده و خودروساز تابع این دستور است. در نتیجه با تغییر قیمت مواد اولیه شاهد افزایش قیمت خودرو خواهیم بود.

بابک رحمانی معاون بازاریابی و فروش ایران خودرو نیز در این زمینه در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به افزایش قیمت خودرو، گفت:  بر اساس تصمیمی که شورای رقابت گرفته است هر سه ماه یکبار قیمت نهایی خودرو بررسی می شود و اگر شاهد افزایش قیمت مواد اولیه و تورم بخشی باشیم شاهد افزایش قیمت خودرو مجدد خواهیم بود.

حالا که ریش و قیچی افزایش قیمت خودرو به دست خودروساز افتاده است، باید منتظر افزایش قیمت خودرو  هر سه ماه یکبار باشیم که این بدین معناست که در اصل مجوز افزایش قیمت مواد اولیه هم صادر شده است!

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۲۴ ۲۵ شهريور ۱۳۹۹
پاسخ به سید محمد امین که میگه چرا کسی جلوی اینارو نمیگیره چون این مملکت اصلا مسؤلین که یک جا نشتن و اقلا به مردم توجه ندارن
سید محمدامین
۱۴:۲۸ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
چرا کسی نیست جلوی این همه بدبختی رو در جامعه بگیره بابا مردم بیچاره شدن با این همه گرانی چرا کسی صدای مردم رو نمیشنوه همه چی شده آرزو برای مردم
ناشناس
۱۵:۴۸ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
چون خوشبخت شدن مردم، نفعی برای مسئولین نداره!
ناشناس
۱۲:۲۹ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
من حاضرم به فرغون 90 میلیون بدم ؛؛ اما به پراید نه
گلادیاتور
۱۰:۰۸ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
ما که قید ماشین دار شدن رو زدیم و دیگه به ابن مسولین و مملکت امیدی نداریم فقط خدا کنه تو اون دنیا عاقبت به خیر شیم
دارا
۰۰:۴۹ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
حتما باید گاری صفر بخری داداش ؟ دست دوم کره ای بخر
علی بريسم
۲۰:۱۱ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
چرا و چه دلیلی داره فقط خودرو دارن ازش پشتیبانی میکنن از بقیه ی تولیدی ها نباید حمایت کرد
قبلا می گفتن تولید ملی نباید جنس خارجی خرید حال که نمیشه جنس خارجی خرید جنس ایرانی شده کمیاب چرا چون بی دلیل ازشون حمایت میشد
چرا از کشاورزی اینجور حمایت نمیشه کسی که یکسال زحمتش رو به زور و ناچیز ازش میگیرن مثلا گندمکار گندمش به نسبت پارسال فقط ۳۰ درصد اضافه شد اما آب رو ۳ برابر کردن کود رو ۳ برابر کردن چرا
دولت فقط داره منابع خودش رو افزایش میده ولی مردم نه
ناشناس
۱۹:۵۵ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
همه چیزدست خودمون ازماست که برماست
علی فعال
۱۷:۳۳ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
کاش حقوق ها هر سه ماه یکبار با تورم اضافه بشه که بتونیم خودرو ملی بخریم ....افتادیم تو یک دور باطل ..هی تورم میره بالا هی ما میخوایم بهش برسیم ......باید جلوی تورم و افزایش ارز گرفته بشه..
علی
۱۴:۵۹ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
پس نگه داشتن فرقون سازان داخلی مهمتر از رفاه و رضایت مردمه ؟؟؟؟:!!!!!!
ناشناس
۱۵:۱۰ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
فرقون‌سازی هم یک شغل تولیدی است. البته تکنولوژی سطح بالا نیست. حداقل چند صدنفر با فرقون‌سازی پول حلال درمی‌آورند. نه پس شما بیا فرقون را هم از خارج وارد کن. زندگی رفاه نیست زندگی تلاش است
ناشناس
۱۵:۱۸ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
فرغون سازی به فعلیت رساندن تکنولوژی هایی مثل ورق فولادسازی، میلگرد سازی و لاستیک سازی و پیچ و مهره سازی است. هیچ چیز بی ارزشی در کشور نداریم. حتی تو خودت هم باارزش هستی
حسن
۱۸:۱۴ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
فرغون به چه قیمتی؟
قرار نیست به بهانه حمایت خون مردم بره تو شیشه
ناشناس
۱۴:۳۷ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
با خام فروشی و در قبال آن واردات، فرصت و انگیزه تولید ، اشتغال و زندگی را از جوانان گرفته اید؟
سعید
۱۴:۲۴ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
ریش و قیچی ؟؟!! کار از این حرفا گذشته
ناشناس
۱۴:۲۳ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
بابا بزارید مردم خودشون وارد کنند
ناشناس
۱۴:۲۳ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
بچه های باشگاه خبرنگاران جوان
دیروز از دستاوردها وپیگیریهاتون ‌گزارش پخش کردین
اینم پیگیری کنید
ناشناس
۱۴:۱۵ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
پس معلومه هر چه بدبختیه از ماست که بر ماست .درود بر مدیران با لیاقت
ناشناس
۱۳:۴۱ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
کسانی که خوشحالن در قرعه کشی یک ساله اسمشون در اومد بدون بعد یکسال ماشین رو به قیمت بالا تر از قیمت بازار الان بهشون تحویل میدن
ناشناس
۲۲:۴۶ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
بزار چکارش ن دارید بزارید وقتی با قیمتای نجومی که بهشون میگن اون موقع سکته رو نزنن خوبه ب جهنم برید ثبت نام کنید
ناشناس
۱۳:۳۰ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
مملکت واقعا هیچ نظارتی نیست
محمد
۱۳:۲۲ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
سلام. خودرو که روزانه داره گرون میشه. سه ماه یکبار هم دروغی بیش نیست.
بهنام
۱۲:۵۳ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
ای کاش حقوق کارمندان هم هرسه ماه یکبار زیاد میشد
ناشناس
۱۴:۲۳ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
ای کاش
حسینی
۱۲:۵۲ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
از ماست که بر ماست
هرچقد گرون کردن خریدیم
حقمونه
امید
۱۲:۳۸ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
با سلام . من با گرانی خودرو کاری ندارم : ولی کدام آدم عاقل و فهمیده قبول میکند که دوشرکت خودروساز ما 40 هزار میلیارد زیان انباشته دارند .اصلا با عقل جور در نمیاد اگر شرکتهای بنز و بی ام و این حرف رو میزدند کاملا قابل قبول بود چون آنها رضایت مشتری رو در اولویت قرار میدهند.
این آقایون پولهای حیف و میل شده و خرید ویلا در خارج از کشور رو هم پای زیان و قیمت تمام شده خودرو حساب میکنند.افسوس
ناشناس
۱۲:۲۳ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
یه روز برشکست میشن چوب این سیاست اشتباهشون رو می خورن بذار ظرفیت بازار و مردم پر بشه بعد ببینم خودرو این کارخونه هارو کی میخره
ناشناس
۱۲:۲۰ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
فکر کنم تحریم هیچ تاثیری بر زندگی مردم نداشته دلالها هستن که خون مردم رو ....یا شاید ایران خودرو وسایپا دلال بزرگی هستن
ناشناس
۱۲:۲۰ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
زمین هم بخاطر تحریم و نبود قطعه ایا گران شده دست بردارید مردم فهمیدن
علی بريسم
۲۰:۱۳ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
ههههههه آره چون دلار گران شده تولید زمین کم شده و با تورم افزایش داشته
ناشناس
۱۲:۱۱ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
تابوده همین بوده وخواهدبودکل اقتصادمملکت دردست دلتالان است ازخودرو گرفته تامیوه ودارو ومسکن وحتی استخدامی هاو......
ناشناس
۱۲:۰۶ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
پس اراین به بعدمردم دیگه فکرخریدخودرونکنندچراکی میتونه بخره پس شرکت خودروسازی خودروهاتوپارکینگ بزاره وهرروزانهاراتماشاکنه بهتره
آرش
۱۲:۰۰ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
لعنت به افزایش قیمتها.
علی
۱۱:۵۵ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
به خدا طاقت افزایشهای قیمتها رو نداریم افزایش قیمت در ماشین بیشتر به نفع دلال است تا مصرف کننده.
یک راه دیگه برای حذف دلالها پیدا کنید. چون دلال هرچه قدر قیمت این اجناس بیشتر افزایش یابد بیشتر فعالتر میشود. واین وسط مصرف کننده اصلی متضرر میشود.
محمدرضا
۱۱:۲۶ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
من در قرعه کشی ایران خودرو برنده شدم ولی بعد ۲۴ ساعت مرا بدلیل داشتن پلاک فعال در خانواده حذف کردند

ایران خودرو برای کنترل پلاک خانواده به آمار یارانه ها مراجعه کرده که در آن ۵ سال پیش من تحت سرپرستی پدرم بودن و بعد آن یارانه پدرم حذف شد.
۲ سال پیش من ازدواج کردم ولی چون پدرم یارانه نداشت به من هم اجازه دریافت ندادند و حالا بر اساس یک آمار قدیمی از یارانه مرا واجد ثبت نام خودرو نمیدانند ! در حالیکه خودم و همسرم خودرویی ندارم

لطفا رسیدگی کنید
ناشناس
۱۱:۱۸ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
اگر ایرانخودرو و سایپا داخلی هستند پس چرا به بهونه نبود قطعات هر روز افزایش قیمت دارند و اگر که داخلی نیستند پس چرا به بهونه حمایت ازتولید داخلی جلو واردات رو گرفته اند که خودروسازهای داخلی با خیال راحت خودروهای بدون کیفیت خودشون رو هر روز افزایش بدهند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مطمن باشین با واردات خودرو هم قیمت خودرو میاد پایین هم مردم ماشین با کیفیت سوار میشن و مهمتر اینکه خودروساز داخلی میفهمه که باید پیشرفت کنه
ناشناس
۱۱:۱۷ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
ایرانخودرو و سایپا خودشون 25000 خودرو را به دو نفر میفروشن بعد قوه قضاییه میره اون دو نفر میگیره در حالی که باید خودروسازا را بگیره چون اونا فروختن مشتری که به اجبار ازون نگرفته
رضا
۱۱:۱۰ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
آقای شیوا دستت درد نکنه کاش شما ریاست اداره کار را برعهده داشتی تا هر سه ماه یکبار هم حقوق کارگر افزایش پیدا میکرد یکی بیاد این شیوا را از منصبش بندازه پایین اموالشا تصرف کنن مثل ما آدمهای عادی زندگی کنه تا بفهمه زجر یعنی چی
ناشناس
۱۱:۰۰ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
اگه تورم کاهش پیدا کنه !!!!!!!!!!! قیمت ها پایین میاد یا این قانون فقط افزایشی هست
ناشناس
۱۰:۵۳ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
مقدار تولید به شدت کم هست
ناشناس
۱۰:۵۲ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
یه ماشین مسابقه صادراتی می خواد
ناشناس
۱۰:۵۰ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
شورای رقابت موافقت کرد که به دلیل وضعیت تورمی که هم اکنون در کشور است، خودروسازان می توانند هر ۳ ماه یکبار به بانک مرکزی مراجعه کنند و تورم بخشی را به ستاد تنظیم بازار بفرستند تا قیمت محصولاتشان تغییر کند.
مردم هم میتونن به بانک مرکزی مراجعه تا براساس تورم بخشی حقوقشون و افزایش بدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
۱۰:۴۸ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
علی برکت الله
ناشناس
۱۰:۴۷ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
شورای رقابت موافقت کرد که به دلیل وضعیت تورمی که هم اکنون در کشور است، قابل توجه مسئولین که میگن تورم نیست و تک رقمی هست
ناشناس
۱۰:۴۷ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
شورای رقابت موافقت کرد که به دلیل وضعیت تورمی که هم اکنون در کشور است،
بالاخره قبول کردن که تورم هست علی برکت الله
ناشناس
۱۰:۴۶ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
قیمت بالای اتومبیل به خاطر مالیات است. یعنی کسی می تواند اتومبیل بخرد که کم و بیش دستش به دهانش می رسد و دولت به این طریق مالیات گرفته و کسری بودجه اش را تامین می کند. والا چند ورق فلزی و موتور وارداتی و لاستیکی که از نفت است قیمتش 20 میلیون هم نمی شود چه برسد به 200 میلیون
ناشناس
۱۴:۰۷ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
آقا اصلا کسری بودجه یعنی چی؟! شما اگر درآمدت مثلا 100 تومان است، خرج و هزینه‌ات باید کمتر از آن باشد. مثلا من خودم شغل و درآمد درست حسابی ندارم و فقط توانسته‌ام هزینه خودم را در بیاورم و فعلا توانایی اجاره خانه و داشتن زن و بچه را ندارم پس فعلا بی‌خیال این نیازهایم شده‌ام.
علیرضا
۱۰:۴۶ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
متاسفم براتون اگه شنا هر ۳ ماه یکبار افزابش بدین با این اوضاع قرعه کشی خب معلومه که خودرو پایین نمییاد نمیدونم کی این تصمیم مسخره رو گرفته
گشایشتونم که دیدیم
ناشناس
۱۰:۴۴ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
اگه راست میگید افزایش حقوق ها رو هم با تورم بخشی (هر روز یه نامی میزارن تورم نقطه ای ، تورم .... بوق) محاسبه کنید البته حقوق خودشون که با تورم ثانیه ای حساب میشه
ناشناس
۱۰:۳۶ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
اگر هر سه ماه افزایش قیمت بدن مردم چطوری صاحب ماشین بشن /در آمد مردم هم افزایش پیدا می کنه

علی برکت الله
ناشناس
۱۰:۳۳ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
هر چه می توانید بر سر ما بیاورید که ما لایقش هستیم !!!!
ناشناس
۱۰:۲۹ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
خواسته ی تمام مردم اینکه، قیمت تمام خودروها، به مصوب سال 96 برسه، تمام، والسلام
ناشناس
۱۰:۲۷ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
مگر شما هر سه ماه یک بار مواد اولیه می خرید
برای 2 الی 3 سال مواد اولیه ذخیره کرده اید
بعد هر چند ماه یک بار یک داستان برای گران کردن درست می کنید
ناشناس
۱۰:۲۵ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
تا زمانی که محصولی انحصاری باشد وضعیت همین است
واردات خودرو را آزاد کنید ببینیم چه کسی خودروی بی کیفیت داخلی می خرد
حمایت دولت تولید کنندگان را وقیح کرده است
ناشناس
۱۰:۱۸ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
باید به حال این مردم گریست
سجاد
۰۹:۵۲ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
بنده طرفدار خودرو ساز ها نیستم ولی همانطور که قیمت مواد اولیه بالا می‌رود، قیمت خودرو نیز افزایش پیدا می‌کند.
توجه کنید که قیمت خودرو افزایش پیدا نکرده بلکه قدرت خرید مردم پایین آمده است.
ناشناس
۰۹:۲۴ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
چرا حرف های بو دار میزنید ؟؟
ناشناس
۰۹:۲۱ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
با سلام همه سر کاریم
ناشناس
۰۹:۱۲ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
مرگ بر آمریکا
ناشناس
۰۹:۰۱ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
اخه این چه کاریه اگه دست خودرو ساز باشه که اصلا دین و وژدان ندارن .خودروهای ساده رو تا میلیارد هم میبرن .خدا بخیر کنه.
ناشناس
۰۸:۵۹ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
وزیر جدید گفت خودرو رو کنترل می کنه ولی از وقتی آمد قیمت ها 40 دصد گرانتر شد.
محقق
۰۸:۵۶ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
يكي نيست كه بگه قراره قيمت خودرو بياد پائين.وقتي خودرو عرضش كمه قيمت ميره بالا.هاوال اچ9 كه نمايندگي 350 ميليون داد به مشتري.صاحبش الان ميگه 2ميلياردو200 تومن انصافت شكر, اي........
ناشناس
۰۸:۵۶ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
جالبه کسایی که سال گذشته در پیش فروش ثبت نام کردند و پول واریز کردند آن زمان دلار 13 هزار تومان بود و نصف مبلغ را گرفتند چطور اینجور مسائل را حساب نمی کنند و فقط تورم و ارز زمان تحویل را محاسبه می کنند
ناشناس
۰۸:۵۴ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
علی برکت الله
محقق
۰۸:۵۱ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
براي افزايش مجوز داده ايد اگر معجزه بشه و تورم كاهش پيدا كنه آيا خودرو سازان براي كاهش قيمت جلسه ميگيرن.
ناشناس
۰۸:۴۹ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
با جهش تولید و مبارزه با فساد و مدیریت جهادی و تدبیر و امید حتما میاد پایین بشین و منتظر باش حتما
ناشناس
۰۸:۴۸ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
انحصار خودروسازی باعث شده خودروسازها بتازند و خودروهای بی کیفیت و گران و ارابه های مرگ را با قیمتی چند برابر قیمت ارزش واقعی به مردم تحمیل کنند
چرا کسی به فکر مردم نیست!!!!
چرا کسی جلوی خودروسازهای بی وجدان را نمی گیرید!!!
ناشناس
۰۸:۴۸ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
انحصار خودروسازی باعث شده خودروسازها بتازند و خودروهای بی کیفیت و گران و ارابه های مرگ را با قیمتی چند برابر قیمت ارزش واقعی به مردم تحمیل کنند
چرا کسی به فکر مردم نیست!!!!
چرا کسی جلوی خودروسازهای بی وجدان را نمی گیرید!!!
مهدی
۰۸:۴۶ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
خودروسازان یکی ازعلل اصلی واساسی گرانی وبی نظمی کشورند.
فرهنگی بازنشسته
۰۸:۴۳ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
اولین خودرویی که خریدم پراید۸۳ بود حدود ۱۰برابر حقوق اما الان اگر بخواهم پراید بخر حدود ۲۰ برابر حقوق باید پول بدهم با این تفاوت که مدرک تحصیلی و گرو و پایه ام هم ارتقا یافته و کیفیت پراید افتضح شده
علی
۰۸:۴۲ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
متشکریم
حسین
۰۸:۴۰ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
در واقع مارو ساده فرض کردن
حقوق مارو سه ماه یبار ببرید بالا
مملکت هر کی هر کاری بخواد میکنه
ناشناس
۰۸:۳۹ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
هیچ کس زورش به این خودروسازها نمیرسه
ناشناس
۰۸:۳۶ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
بابا ولمون کن تکرار افسردگی میاره یک ماهه گیر دادی به قیمت خودرو
ali
۰۸:۳۳ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
خداوند بر اعمال ما ناظر است
ناشناس
۰۸:۲۹ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
انشاالله پراید با قیمت میلیاردی

اینجا جهنم نیست

اینجا ایران
ناشناس
۰۸:۱۵ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
کسی که یکسال پیش خودرو پیش خرید کرده و نصف پول خودرو رو داده الآن باید پانزده درصد سود مشارکت بگیره و قیمت کل مبناست
آیا نباید نصف قیمت الآن رو فقط بگیرند ،آنهم بعد از کسر سود مشارکت؟
ناشناس
۰۸:۰۰ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
گرانی تا کجا ادامه داره ؟،تا کجا باید شاهد از دست دادت قدرت خریدخودمون باشیم ؟ آیا کسی پاسخگو هست ؟
ناشناس
۰۷:۴۲ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
تنها چیزی که افزایش پیدا نمی کند درآمدمردم است