سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه رب گوجه‌فرنگی در خانه؛ تجربه‌ای تکرارنشدنی

در گزارش زیر طرز تهیه رب گوجه‌فرنگی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فقط کافی است یک بار در خانه رب گوجه فرنگی درست کنید تا دیگر بیخیال رب‌های کارخانه‌ای شوید.

مواد لازم:

نمک: ۴۰ گرم
آب: ۲ کیلوگرم
روغن مایع: ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۱۰ کیلوگرم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و بعد از اینکه آب‌شان گرفته شد، آن‌ها را از وسط نصف کنید و در قابلمه‌ای متناسب با حجم گوجه‌ها قرار دهید.

۲. گاز را روشن و صبر می‌کنیم تا آب گوجه‌فرنگی‌ها در بیاید و به جوش بیاید. در این حالت پوست گوجه‌فرنگی‌ها خیلی راحت جدا می‌شود.

۳. بعد از اینکه گوجه‌ها نرم شدند، زیر قابلمه را خاموش می‌کنیم و یک توری با سوراخ‌های ریز را آماده می‌کنیم.

۴. سپس گوجه‌ها را از توری رد می‌کنیم تا پوست و دانه‌ها جدا شود.

۵. دوباره پوره گوجه را داخل قابلمه می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد. وقتی جوش آمد نمک را اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا رب به غلظت کافی برسد.

۶. سپس زیر گاز را خاموش می‌کنیم و وقتی خنک شد آن را در قالب‌های مورد نظر می‌ریزیم و فریز می‌کنیم.


بیشتر بخوانید


منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۳۰ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
روغن چی شد؟
ناشناس
۰۵:۵۰ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
دو كيلو اب و روغن را كجا مصرف مى كنيم ؟
ناشناس
۱۲:۰۹ ۱۶ مرداد ۱۳۹۹
آب و گوجه از همون اول بار گذاشته میشه
میتونین برای خوش رنگ تر شدن رب مقدار زعفران پودر شده هم هنگام به غلظت رسیدن بهش اضافه کنید
ناشناس
۱۵:۲۹ ۱۶ مرداد ۱۳۹۹
رب گوجه اب نمیخواد
ناشناس
۱۷:۳۸ ۱۶ مرداد ۱۳۹۹
خخخخخ