سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ترش سماق مازندرانی

در این مطلب دستورالعمل تهیه ترش سماق مازندرانی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سماق خاصیت درمانی دارد و برای سلامت اندام‌ها مفید است، اما همانند زعفران مصرف زیاده از حد آن مضر است.

اگر به غذا‌های ترش علاقه‌مند هستید، به هیچ عنوان خورشت ترش سماق را از دست ندهید. همانطور که از نام این خورشت مشخص است، ترش سماق به دلیل وجود سماق دارای طعم ترشی بوده و مواد غذایی به کار رفته در آن موجب شده‌اند که بسیار پرخاصیت و مقوی باشد.

مواد لازم:

- سینه مرغ ۳ عدد
- سبزی خورشت ۵۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- لوبیا قرمز یک فنجان
- آبغوره یک فنجان
- سماق ۵ قاشق غذاخوری
- غوره یک فنجان
- سیر ۵ حبه
- نمک به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

سیر‌ها و پیاز‌ها را ریز خرد کنید و درون روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سینه‌های مرغ، ۳ قاشق سماق و نمک اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت ۱۵- ۱۰ دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ‌ها تغییر کند.

پس از تغییر رنگ مرغ‌ها می‌توانید لوبیا‌ها را بهمراه ۴ لیوان آب اضافه کنید، حرارت را زیاد کنید تا خورشت شروع به جوشیدن کند سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۲ ساعت بگذارید خورشت بپزد.

سبزی‌ها را ریز خرد کنید و درون روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ نمائید، یک قاشق سماق را به سبزی‌های سرخ شده اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید سپس از روی حرارت بردارید.

پس از ۲ ساعت و زمانی که لوبیا‌ها نرم شدند میتوانید سبزی‌ها تفت خورده را بهمراه آبغوره و غوره‌ها و یک قاشق باقی مانده سماق را اضافه کنید، تمام مواد را به آرامی مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورشت جا بیفتد (به روغن بیفتد) سپس با برنج سرو نمائید.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.