سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کدو بره مازندرانی

اگر به دنبال یک رژیم گیاه خواری هستید کدو بره مازندرانی گزینه خوبی برای شماست.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کدوبره یکی از غذا‌های محلی استان مازندران است و سریع هم آماده می‌شود. اگر گیاهخوار هستید و در عین حال وقت کمی هم برای پخت غذا در اختیار دارد، کدو بره مازندران می‌تواند یک انتخاب مناسب برای شما باشد. این غذا علاوه بر گیاهخواران مورد پسند بسیاری از افراد دیگر هم بوده و طعم لذت‌بخشی در اختیار شما قرار خواهد داد.


بیشتر بخوانید


مواد لازم:

- تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
- گوجه فرنگی متوسط ۵ عدد
- سیب زمینی نگینی خرد شده ۲ عددمتوسط
- پیاز خردشده ۱ عدد بزرگ
- کدوی سبز حلقه‌ای شده ۵ عدد متوسط
- نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار نیاز
- ماست خامه‌ای برای تزیین
- پنیر پارمزان در صورت دلخواه

طرز تهیه:

- تابه‌ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیاز خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید.

- بعد از ۲ دقیقه تفت پیاز‌ها، نمک و زردچوبه را به داخل آن بریزید و هم بزنید.

- بعد سیب زمینی‌ها را داخل پیاز‌های تفت داده شده بریزید و کمی تفت دهید.

- حرارت را کمتر کنید و در تابه را ببندید و صبر کنید تا سیب زمینی‌ها به مدت ۵، ۶ دقیقه برروی حرارت پخته شوند.

- بعد کدو را به مواد اضافه کنید و چند دقیقه‌ای سرخ کنیدتا کدو‌ها برشته شوند.

سپس گوجه فرنگی‌های خرد شده و تخم مرغ‌ها را داخل بقیه مواد بریزید و در تابه را ببندید تا تخم مرغ‌ها بسته شوند.

- بعد از ۱۰ دقیقه فلفل سیاه را روی آن‌ها بپاشید و غذای آماده شده را سرو کنید.

- این غذا را می‌توانید با اضافه کردن مقداری پنیر پیتزا خوشمزه‌تر کنید و با ماست خامه‌ای تزیین کنید.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.