سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترشی زردآلو متفاوت و خوشمزه + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه ترشی زردآلو را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب با طرز تهیه ترشی زردآلو آشنا خواهید شد. ماده اصلی این ترشی میوه خوشمزه زردآلو است که یک میوه تابستانی پرخاصیت است. از دیگر مواد بکار رفته در این ترشی سیر، سرکه، شکر، نمک دریایی، زردچوبه، فلفل و ادویه ترشی است. ادویه ترشی که در دستور تهیه این ترشی به آن اشاره شد شامل تخم سیاه دانه، زیره سیاه و سبز، گلپر، نعنا خشک و تخم گشنیز است.

شما می‌توانید مطابق با سلیقه خود از سرکه محلی یا سرکه قرمز در این ترشی استفاده کنید. در صورت تمایل می‌توانید از نمک دریایی در این ترشی استفاده کنید، اما اگر بخواهید این مورد را حذف کنید مشکلی پیش نخواهد آمد. حتما دقت کنید که در زمان جوشاندن زردآلو‌ها نباید آن‌ها را زیاد هم بزنید، چون ممکن است له شوند. همین که زردآلو‌ها لعاب بیفتند و نرم شوند کافی است. طعم ترشی زردآلو ملس است بدلیل وجود تکه‌های درشت زردآلو در آن ظاهر بسیار خوشایندی دارد.

مواد لازم

زردآلو: ۵ کیلوگرم
سرکه قرمز و آب یا سرکه محلی: ۲ لیتر
نمک دریایی: نصف قاشق چایخوری
فلفل چیلی: ۱۰ دانه
شکر: ۵۰۰ گرم
سیر: ۵۰۰ گرم (میکس شده)
زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری
ادویه ترشی: ۱ قاشق غذاخوری

مراحل پخت

در یک ظرف مناسب آب و سرکه را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.


زردآلو‌ها را دو نیم کرده و هسته آن‌ها را جدا کنید.

نیمی از کل زرد آلو‌ها را درون آب و سرکه بریزید تا بجوشد.

پس از ۵ دقیقه نمک دریایی، شکر، ادویه ترشی، زردچوبه و فلفل‌ها را به آن‌ها اضافه کنید.

پیش از له شدن زردآلو‌ها و پس از لعاب انداختن آن‌ها نیم دیگر زردآلو‌ها را به مواد اضافه کنید.

پس از دو الی سه دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید.

زیاد نباید زردآلو‌ها را هم بزنید، چون ممکن است له شوند.

سیر‌های میکس شده و خشک را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.

پس از خنک شدن ترشی آن‌ها را داخل ظرف شیشه‌ای خشک و تمییز بریزید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.