سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه بیسکویت کره‌ای با رویه نارگیلی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه بیسکویت کره‌ای با رویه نارگیلی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه بیسکویت کره‌ای با رویه نارگیلی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

ابتدا مواد رویه رو درست کرده و کنار میذاریم تا خنک بشه و بعد در قیف با ماسوره ساده میریزیم.

مواد لازم رویه نارگیلی:

پودر نارگیل ۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۵۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱ ق غ
آبلیمو ۱ ق چ
آرد برنج ۲ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر نارگیل ۲ ق غ درصورت نیاز

طرز تهیه:

ابتدا پودر نارگیل و شکر رو در خرد کن ریخته چند پالس زده بعد در ظرف رویی ریخته و سفیده تخم مرغ رو اضافه کرده روی حرارت ملایم میگذاریم.

مرتب هم میزنیم تا کمی گرم بشه و شکر حل بشه (داغ زدن) وقت زیادی نمیبره و دقت داشته باشید موادتون نجوشه فقط تا حدی که انگشت بزنید گرمی مواد رواحساس کنید کافیه.

ظرف رواز روی حرارت بر میداریم و آبلیمو وانیل و روغن رو اضافه میکنیم با قاشق هم میزنیم و میذاریم تا خنک بشه. بعد از خنک شدن کامل اگه حس کردیم موادمون خیلی رقیقه آرد برنج رو اضافه میکنیم اگه باز هم حس کردین مواد شل هست کمی پودر نارگیل اضافه کنید.

فریمن ۲ ق چ  آرد برنج و ۱ ق غ پودر نارگیل اضافه کردم.

غلظت مواد نباید خیلی سفت یا خیلی رقیق باشه فقط باید راحت پایپ بشه.
خوب حالا مواد رو در قیف با ماسوره ساده ریخته و کنار گذاشته و میریم سراغ بیسکویت ها.

مواد لازم بیسکویت:

کره ۱۵۰ گرم
پودر شکر ۱۰۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد و یک زرده
وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ

طرز تهیه:

کره به دمای محیط رسیده و پودر شکر رو با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ شود بعد تخم مرغ را اضافه کرده یک دقیقه هم میزنیم
بعد آرد و بکینگ پودر رو که از قبل با هم الک کرده ایم کم کم به موادمون افزوده و با لیسک هم میزنیم. خمیر لطیفی بدست میاد که چسبندگی نداشته باشد.

با توجه به نوع آرد و اندازه تخم مرغ ممکنه یک تا دو قاشق آرد کمتر یا بیشتر مصرف بشه.

خمیر رو در کیسه نایلونی قرار داده و نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم. بعد زیر و روی خمیر کیسه پلاستیکی پهن کرده و با وردنه خمیررو به قطر ۵ میل پهن میکنیم و کاترمیزنیم و در سینی که کاغذ روغنی انداخته ایم با کمی فاصله قرار میدیم ومواد رویه روکه از قبل آماده کرده‌ایم روی بیسکویت‌ها پایپ میکنیم وپودر پسته ریخته و در فر گرم با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه یا تا وقتی که شیرینی‌ها طلایی شود قرار می‌دهیم

برای فر برقی دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه کافیه.


بیشتر بخوانید


منبع: ashpazi ba ma

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.