سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رولت سوئیسی + دستور تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع رولت خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  قصد داریم امروز شما را با دستور تهیه رولت سوئیسی آشنا کنیم.

مواد لازم :
تخم مرغ شش عدد.
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکر مجموعا صدو چهل گرم ( شصت گرم برای ترکیب با زرده ها و هشتاد گرم برای ترکیب با سفیده)
آرد صد و ده گرم
بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
شیر شصت گرم
روغن مایع ششصد گرم
ابعاد سینی چهل در سی

پودر نارگیل  به اندازه کافی برای تزئیین

زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا کرده و سفیده را با نیمی از شکر آنقدر زده تا پف کند و وقتی ظرف را بر می‌گردانیم نریزد

زرده را با وانیل و بقیه شکر زده تا سفید و کش دار شور و سپس روغن و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید

آرد، بیکینگ پودر، نشاسته ذرت راه دو بار الک کرده یک لایه از زرده را روزه سفیده ریخته و بعد به لایه از مخلوط آرد را با الک روی آن بپاشید و به لیسک به صورت دورانی هم بزنید و تا اتمام مواد به همین صورت ادامه بدید

کف سینی را چرب کرده کار روغنی انداخته دوباره روی آن را چرب کنید مواد را روی آن بریزد و با پالت صاف کنید تا به صورت صاف پف کند و سینی را چند بار به میز بکوبید و داخل فر در طبقه وسط فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه گذاشته بعد از پخت روی آن پودر نارگیل و پودر قند بپاشید و رول کنید بذارید تا خنک شود و فرم بگیرد
خامه را با همزن زده تا فرم بگیرد و رول را باز کنید با پالت خامه را روی سطح آن پخش کنید و سپس دوباره رول کنید
بقیه خامه را داخل ماسوره ریخته و رولت را تزیین کنید.

منبع: shirini_ba_asatid

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.