سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مربای پوست هندوانه

در این مطلب دستورالعمل تهیه مربای پوست هندوانه آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مربای پوست هندوانه یکی از مربا‌های خاص و خوشمزه است که مورد علاقه بسیاری از افراد است. طعم این مربا شبیه مربای بالنگ است و مزه‌ای خاص دارد.

برخی در ان گلاب هم میریزند که بسیار خوشمزه می‌شود. برای تهیه این مربا از پوست هندوانه‌هایی با ضخامت زیاد استفاده کنید.

مواد لازم:
پوست هندوانه: نیم کیلو
شکر: نیم کیلو
هل سبز: سه عدد ساییده شده
زنجفیل خشک: یک بند انگشت
آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری


بیشتربخوانید


مراحل تهیه مربای هندوانه:

۱- اول از همه پوست هندوانه رو کاملا تمیز کرده و لایه سبز روی اونو با پوست کن پوست بگیرید.
۲- سپس با استفاده از قالب‌های شکل دار یا چاقو پوست هندوانه رو به خرد کنید.
نکته:، چون پوست هندوانه شما سفت هست احتمال اینکه بخواین قالب بزنین سخته، ولی سعی کنید پوست هندونه رو با قالب برش بدین.
۳- پوست هندوانه رو با کمی آب بجوشانید، ولی حواستون باشه پوست هندونه نباید له و نرم بشه همین که زا خامی در بیاد کافیه.
۴- سپس پوست هندوانه‌ها را داخل آبکش بریزید.
۵- شکر رو با ۳ پیانه آب بذارین بجوشه و حسابی قوام بیاد بذارین حداقل ۳۰ دقیقه بجوشه و سپس پوست هندوانه هارو بهش اضافه کنید. یه قل که خورد بهش هل و گلاب و زعفران دم کرده و زنجبیل رو اضافه کنید و بذارین مربا هندوانه تون چند قل بخوه و حسابی شیره مرباتون قام بیاد. در آخر آبلیمو رو به مربا اضافه کرده و پس از ۵ دقیقه مربای هندوانه رو از روی گاز بردارید.
نکته: در اخر میتونید زنجبیل رو از مربای هندوانه تون خارج کنید.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.