به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان تارت را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر تارت:
آرد: ۲۰۰ گرم یا ۱ پ + دو سوم پ
کره سرد تکه شده: ۱۱۵ گ
تخم مرغ کوچک:۱ عدد
پودر قند: ۶۰ گرم یا حدود نصف پ
وانیل نصف ق چ
نمک: نصف ق چ
طرز تهیه:
کره را تکهای کنید و آرد و پودر قند و نمک را روش الک کنید و یا با غذاساز چند پالس بزنید تا شبیه خرده نان بشه یا مثل من با نوک انگشتان مواد را با هم یکی کنید.
بیشتربخوانید
تخم مرغ را همزده و با وانیل به مواد اضافه کنید و خمیر را جمع کنید.
اگر خیلی چسبنده بود یه کم آرد اضافه کنید.
اصلا ورز ندید وگرنه بعداً سفت و شکننده میشه.
خمیر را بذارین تو کیسه فریزر تا یکساعت تو یخچال استراحت بدید. بعدش خمیر را بین دو تا نایلون با وردنه به ضخامت ۳ میل باز کنید.
با کاتر تکههای هایی اندازهی قالب تارت بردارید و توی قالبها قرار بدید. اطراف قالب را زیاد نازک نگیرید، چون بعد از پخت شکننده میشه.
با چنگال خمیر را سوراخ سوراخ کنید و برای اینکه مانع پف زیادی بعد از پخت بشین، کمی حبوبات تمیز بریزین روی خمیر.
البته بهتره اول فویل بذارین، ولی من فویل نداشتم و حبوبات را مستقیم ریختم روی خود خمیر.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/