سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کباب تابه‌ای متفاوت

در این مطلب طرز تهیه کباب تابه‌ای آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کباب تابه‌ای در ترکیه به کیلیس کباب، سینی کباب و تپسی کباب معروف است. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه این کباب خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
جعفری یک دسته کوچک
فلفل چهار عدد
پیاز سفید و قرمز ۲ تا ۳ عدد
سیر یک حبه
گوجه دو عدد برای روی کباب
بادمجان یک عدد برای زیر کباب
فلفل پول بیبر ادویه مخصوص ترکی به مقدار لازم
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم


بیشتربخوانید


طرز تهیه:
برای اینکه کباب اصالتش رو حفظ کنه باید از گوشت گوسفندی به همراه چربیش و یا دنبه استفاده بشه و تمامی مواد باید با ساطور مخصوص ساطوری بشه، ولی  من از گوشت چرخ شده مخلوط استفاده کردم و مواد رو بدلیل نداشتن ساطور در مخلوط کن ریختم.

جعفری، پیاز، سیر و فلفل‌ها رو بعد از ساطوری یا خرد شدن کامل به گوشتتون اضافه کنید اگر آب داشت کمی آب سبزی‌هارو بگیرید بعد با گوشت مخلوط کنید سپس ادویه‌ها رو اضافه کنید و مواد را  به ترتیب در ظرف قرار بدین.

فر رو از قبل روشن کنید و ظرف رو به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد داخلش قرار بدین.

طبیعتا وقتی چیزی در فر درست میشه بهتره که دائم بهش سر بزنید من هم دائم چک کردم و مواد روی کباب رو جابجا کردم تا بهتر برشته بشه اگر کبابتون آب انداخت بذارید بیشتر در فر بمونه تا کامل آب اون تبخیر شه و یک موضوع دیگه می‌تونید روی گاز هم این کباب تابه‌ای رو درست کنید و ازش لذت ببرید.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۰۲ ۰۸ مرداد ۱۳۹۹
توضیحاتش خیلی ناقص بود
سارا
۱۰:۵۴ ۰۸ مرداد ۱۳۹۹
الان بادمجونا چی, شدن این وسط؟؟
یکم کاملتر توضیح بدین ممنون میشیم
زری
۰۱:۱۹ ۰۹ مرداد ۱۳۹۹
بادمجون ها واس وعده ی بعدیه
قدسیه
۱۱:۰۳ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
کباب تابه ای ترکی به چه ترتیبی چیده بشه ؟