او افزود: وظیفه ما تنظیم بازار و نظارت و بازرسی است که استان همواره جزو دو استان برتر در حوزه نظارتها و رسیدگی به شکایات مردمی بوده، ولی با اینحال افزایش نظارتها را در دستور کار قرار داده ایم.
طالبی ادامه داد: چالش اصلی در کنترل قیمتها نبود ساز و کار قیمت گذاری منطقهای است که موجب شده اجبار به رعایت قیمتهای مصوب در استان، مساوی با صادرات کالاها به استانهای مجاور و نایاب شدن کالاها در یزد شود.
استاندار یزد اظهارکرد: به منظور کنترل قیمت مواد ضد عفونی کننده و ماسک در دوران کرونا، سامانهای تحت عنوان ستکا ایجاد کردیم که این سامانه کالاها را با قیمت مصوب در دسترس عموم قرار میدهد.
او در ادامه اضافه کرد: وقتی ما سخن از بهره گیری و مولد سازی سرمایههای منجمد در استان به میان آوردیم، برخی این صحبتها را به راه اندازی معدن خاص تعبیر کردند و این در حالی است که معادن تنها بخش کوچکی از این سرمایههای منجمد استان هستند و رویکرد اصلی در این بخش اجرای برنامههای اکتشاف در پهنههای وسیع استان یزد است.
طالبی خاطرنشان کرد: در خصوص معدن مس، باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد که تمامی اقدامات استان تاکنون در راستای صورت جلسات و مصوباتی است که از سوی استانداران سابق یزد حاصل شده و طی دو سال گذشته مصوبه جدیدی در این خصوص صادر نشده است.
استاندار یزد در پایان گفت: برای رفع تفاوت دیدگاهها درباره اجرای برخی پروژههای محل اختلاف استان، باید فضای گفتگویی شکل گرفته و بر مبنای آن فضای گفتگو، تبادل نظرها صورت گیرد تا در نهایت بر اساس مطالعات و بررسیهای علمی و خرد جمعی تصمیمی که به سود استان است اتخاذ شود.
انتهای پیام/ غ